Detaylar
Kim cevapladı?Stebb
Uzman
Benchmark'larda etkisini göstermiyordur büyük ihtimalle fakat benim için oyun işlemciye de çok yük bindiriyor, 3700X'le 3070'i besleyemiyorum. Onun yüzünden de ekstra performans kaybı var, oyun zaten optimizasyon açısından berbat bir de bu ekleniyor üstüne.
Oynamayı deneyip, aşağı yukarı stabil bir FPS alıp durup dururken takılmalar yaşıyorsanız Nexusmods'a bir göz atın bu arada. Problemi neredeyse çözüyor bazı mod'lar. 5-10 FPS de ekleyebiliyor.
Oynamayı deneyip, aşağı yukarı stabil bir FPS alıp durup dururken takılmalar yaşıyorsanız Nexusmods'a bir göz atın bu arada. Problemi neredeyse çözüyor bazı mod'lar. 5-10 FPS de ekleyebiliyor.
RTX 4090 bile 2K'da 88 FPS almış, şaka gibi. Oyun yapımcısı için hiç iyi bir senaryo değil. Optimizasyon iyileştirilmezse oyunu satın alacak oyuncu sayısı azalır. Oyun zaten korsana düştü, insanlar böyle performans veren bir oyuna para vermek yerine korsana yönelecek. Ekonomi sebebiyle oyuncuların yeni çıkacak RTX 5000 serisine geçişi de kolay olmayacak. Zaten RTX 5000 serisinin fiyatı bir kenara, VRAM konusunda da söylentiler hiç iyi değil gibi görünüyor.
Yapımcı kendi ayağına sıkıyor sadece.
RTX 4090 bile 2K'da 88 FPS almış, şaka gibi. Oyun yapımcısı için hiç iyi bir senaryo değil. Optimizasyon iyileştirilmezse oyunu satın alacak oyuncu sayısı azalır. Oyun zaten korsana düştü, insanlar böyle performans veren bir oyuna para vermek yerine korsana yönelecek. Ekonomi sebebiyle oyuncuların yeni çıkacak RTX 5000 serisine geçişi de kolay olmayacak. Zaten RTX 5000 serisinin fiyatı bir kenara, VRAM konusunda söylentiler de hiç iyi değil gibi görünüyor.
4K sonuçları daha da vahim. 4080'in altındaki kartlar stabil 40 FPS bile alamıyor.
- Makaleler
- 7
Oyunda CPU limiti var. Ayar düşürsek bile fazla FPS artışı olmuyor fazla.
8 GB VRAM kartlar ölmüş oyunda. Pek düzeleceğini sanmıyorum. Uzun süre güncelleme alırsa anca öyle düzelir. Savaş durumunda olan bir ülke için yine zor durum bu da.
8 GB VRAM kartlar ölmüş oyunda. Pek düzeleceğini sanmıyorum. Uzun süre güncelleme alırsa anca öyle düzelir. Savaş durumunda olan bir ülke için yine zor durum bu da.
Son düzenleme:
Stebb
Uzman
Downgrade yemese herhalde hiçbir kart 4K oynatamayacaktı şu oyunu, ilk görüntüler bambaşkaydı. Oyun bayağı kısıldı görsel anlamda, ona rağmen iyi performans veren kart yok. Bakalım belki Cyberpunk gibi oyuna devamlı patch atarlar, çıkış sonrası desteği sağlayınca topluluk genelde yapımcının arkasında duruyor. Toparlarlar umarım, zaten zar zor çıkarılmış bir oyun var ortada.
Downgrade yemese herhalde hiçbir kart 4K oynatamayacaktı şu oyunu, ilk görüntüler bambaşkaydı. Oyun bayağı kısıldı görsel anlamda, ona rağmen iyi performans veren kart yok. Bakalım belki Cyberpunk gibi oyuna devamlı patch atarlar, çıkış sonrası desteği sağlayınca topluluk genelde yapımcının arkasında duruyor. Toparlarlar umarım, zaten zar zor çıkarılmış bir oyun var ortada.
Downgrade yemese 1440P'de 4090 bile 60 FPS veremezdi bence.
Oyunun rezalet optimizasyonunu değil de ekran kartlarının GB performansı konuşulması beni güldürdü açıkcası. Tamam adamlar savaştan çıktı zart zurt onda hem fikiriz. Bu kadar rezalet optimizsyon yapıp ekran kartlarına ya da donanıma suç bulmak bilgisizlikten başka bir şey değil. Son zamanlarda DLSS gibi teknolojilere sırt dayayıp optimizasyonu kim ipler modunda olan firmalar var.