AAA oyun olmamasına rağmen gayet iyi duruyor, yapan ekip birçok sıkıntı çekmişti. Umarım iyi bir oyun olur.

Oyunu satın almıştım Steam’den 350 TL’ye, heyecanla bekliyorum.

Ukrayna'da savaşın ortasında yapılan bir oyun. Ön siparişe çıkar çıkmaz 2 kopya aldım. Harika bir oyun olacağına benziyor.
Söylentilere göre kesin mi bilmiyorum ama ana hikaye 100+ saati aşacakmış (iddia) umarım bunun yanında serbest olarak gezebilip gelişeceğimiz bir açık dünya olur.

Çernobil meraklısı olarak Andrew Leatherbarrow’un Çernobil kitabını 3-4 kere okumuştum sıkılmadan. Heyecanla bekliyorum.

@1589 serinin ilk oyununu oynadınız mı? Günümüz grafiklerine hitap etmiyor ancak güzeldir.
4 dolara satın almıştım ama grafikleri konusunda ve aniden olaya girmesinden ötürü sevmedim. Daha ne olduğunu anlayamadan hiç bir sahne çıkmadan beni bir bataklıkta başlatmıştı. Sonra iade ettim ama Metro oyunları hayranı, 3 kitabını da okumuş biri olarak merak edip S.T.A.L.K.E.R 2’yi aldım. Oynadığım oyun hangisiydi hatırlamıyorum ancak en iyi Stalker dedikleri oyundu.

@1589 serinin ilk oyununu oynadınız mı? Günümüz grafiklerine hitap etmiyor ancak güzeldir.

Serinin tamamını oynadım. Clear Sky hayal kırıklığı hariç diğer iki oyunu epey beğendim. Pripyat favorim.

2. oyunun optimizasyonu dökülmezse iyi. Erteleme de bu sebepten gelmişti zaten. Bakalım.

Keşke 350TL iken alsaydım. Mecbur gamepassle oynayacağım artık.
Bu arada Epic'de hala Steam'in eski fiyatıyla satılıyor haberiniz olsun eğer satın almak istiyorsanız. Kur yaklaşık 5.75-6 dolar civarında alınıyor aynı eski Steam fiyatında olduğu gibi. Bayadır böyle Epic'de fiyatlar ama her an zamlanabilir.

1714321012531.webp