Detaylar
Kim cevapladı?S23 kullandım, ilk başlarda güncellemeler vb. olsun bir takım ısınma, batarya ve kamera sorunları vardı, fakat şu anki hali gayet güzel ve sorunsuz. Yaşayacağınız tek sorun OneUI 6.1 ile tekrar gelen batarya problemi olabilir.
Ayriyeten, şahsen deneyip de kullanmadım fakat S24 serisine de şans verilebileceğini düşünüyorum, yeni Exynos çipleri gerçekten çok güzel ve bence eskiden kalma "Exynos kötü, ısınıyor vb." gibi düşünceleri de eleyebilecek seviyede artık.
Ayriyeten, şahsen deneyip de kullanmadım fakat S24 serisine de şans verilebileceğini düşünüyorum, yeni Exynos çipleri gerçekten çok güzel ve bence eskiden kalma "Exynos kötü, ısınıyor vb." gibi düşünceleri de eleyebilecek seviyede artık.
Silverback Gorilla
Üstün
128 veya 256'lı bir satıcı linki atabilir misiniz, bir bakayım boş zamanımda.
Samsung sitesinden bakabilirsiniz direk.
Samsung Galaxy S23 ve S23+ | Samsung Türkiye
Dört renk seçeneğiyle sunulan yeni Galaxy S23 ve S23+ ile tanışın. Nightography kamerasından çekeceğiniz selfie’ler ile gecenin güzelliğini paylaşın ve uzun pil ömrüyle oyun keyfinize ara vermeyin.
POCO değil de Reeder düşündüm. Kamera sayısı çok fazla sanırım bu iyi bir şey?Bu bütçede başka seçeneğin yok zaten. Gidip POCO X6 Pro mu alacaksın?
- Makaleler
- 9
Alınır hocam.
Silverback Gorilla
Üstün
POCO değil de Reeder düşündüm. Kamera sayısı çok fazla sanırım bu iyi bir şey?![]()
Reeder hayatımda gördüğüm en kötü marka. POCO alırdım illa ikisini seçmek zorunda olsaydım.
@Vira sen neden bütüm mesajlarıma toxic ifade bırakıyorsun? Yeter artık.
Fiyatında rakipsiz.
İroni yapıyordum.Reeder hayatımda gördüğüm en kötü marka. POCO alırdım illa ikisini seçmek zorunda olsaydım.
Samsung'un kendi sitesinde stok yok ve ekstra 10k koyuyor.
@Leo https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s23-256-gb-8-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00003P2GFY?magaza=İSTİNYE-34&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00003P2GFY&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
Butceyi 30 bine dayayip 256 GB versiyonunu alin derim. 128'e gore daha basarili bir depolama birimine sahip.
Butceyi 30 bine dayayip 256 GB versiyonunu alin derim. 128'e gore daha basarili bir depolama birimine sahip.