Açıkçası çok fotoğrafçı bir tip değilim, hafızayı zor dolduruyorum.

Boş duracak bir alana ekstra para vermektense onu farklı bir şeye kanalize etmek bana finansal olarak daha mantıklı geliyor.

@Leo tek farklari boyutu degil. 128 GB versiyonunda UFS 3.1 depolama birimi kullanilmis.
256'da ise UFS 4.0 var. Bu da verileri daha hizli isledigi ve okudugu icin cihazin daha hizli tepki vermesini ve daha uzun omurlu olmasini sagliyor.
Ha devasa bir fark mi? Kesinlikle hayir.
Hic cikamam derseniz 128 GB tercih edin tabii ki.

Son yillarda cikan ve fiyatındaki diger telefonlari f/p yonunden rahatlilka eleyebilecek bir cihaz. Pil, kamera, performans, ekran kalitesi olarak guzel.
Açıkçası çok fotoğrafçı bir tip değilim, hafızayı zor dolduruyorum.

Boş duracak bir alana ekstra para vermektense onu farklı bir şeye kanalize etmek bana finansal olarak daha mantıklı geliyor.
UFS 4.0 ile 3.1 farki var fakat 3.1 de gayet hizli, aradaki fark pek hissedilmez. Zor dolduruyorsaniz 128 daha iyi olur, 256'ya cikmaya gerek yok.
27 bine buldum, Hepsiburada satıyor.

Teknosa'da da var ama satici Kamer Online adinda, guvenip guvenmemek size kalmis.

Fiyatına göre baya başarılı bir cihaz. Ama, iOS ekosistemi kullanan birisi için önermiyorum geçiş yapmasını. iPhone 13 Pro Max'ten geçiş yapacaktım, son anda vazgeçtim. Kamera konusunda S23'ün zoom yetenekleri ve AI haricinde 13 Pro Max'ten fark göremedim, hatta yer yer 13 Pro Max ile daha iyi fotoğraflar elde ettim.
Özetle, iOS kullanıyorsanız S23 yerine iPhone 13 alarak yola devam etmenizi öneririm. Ama Android kullancısıysanız fark etmiyor zaten pek. Android cihazlar içerisinde fiyatına göre en iyi kamerayı sunuyor çünkü.

Tabii iyidir. Alınabilecek en güzel cihazlardan biridir. Tüm dünya genelinde Snapdragon (8 gen 2) ile satışa sunulan nadir S serilerinden.

Son düzenleyen: Moderatör: