Makaleler
6
Samsung için hayırlısı olsun diyelim.

71 Bin TL zamanla düşecektir. S25+'ın 63 Bin TL'ye çıkmasına rağmen şu an 50 bin civarında alınabildiğini düşünürsek birkaç aya S25 Edge'i 58'lere kadar görebiliriz demek. Ha bence gerek var mıydı pek sanmıyorum ama illa alıcısı olacaktır bakalım.

Samsung için hayırlısı olsun diyelim.

71 bin TL zamanla düşecektir. S25+'ın 63 bin TL'ye çıkmasına rağmen şu an 50 bin civarında alınabildiğini düşünürsek birkaç aya S25 Edge'i 58'lere kadar görebiliriz demek. Ha bence gerek var mıydı pek sanmıyorum ama illa alıcısı olacaktır bakalım.

İnce telefon isteyenler kesinlikle alacaktır. Zaten ince telefon severler için müthiş bir gündem oldu. Ekstra teknoloji severler, uyguna düşünce (50k seviyelerine) alacak olanda olur. 8 Elite 200+50 kamerası iyi olmuş bence. Tek korkum ısınma ve bataryası. S21 FE veya S22'deki gibi bir şey olmaz umarım.

Ekran S25+ ile ayni ama batarya S25'den bile az. Pil suresi bu cihazin cok buyuk soru isareti, fiyati daha buyuk soru isareti. Sadece ince diye bu batarya ve fiyata sahip cihaza bu paralari verecek insan sayisi cok cok azdir. Neticede eninde sonunda o telefona kilif takiliyor, inceliginin de cok bir anlami kalmiyor.

Ekran S25+ ile ayni ama batarya S25'ten bile az. Pil suresi bu cihazin cok buyuk soru isareti, fiyati daha buyuk soru isareti. Sadece ince diye bu batarya ve fiyata sahip cihaza bu paralari verecek insan sayisi cok cok azdir. Neticede eninde sonunda o telefona kilif takiliyor, inceliginin de cok bir anlami kalmiyor.

Evet sadece batarya değil, ısınacak mı bu da bir soru. İnce telefon seven alır. Ama herkes kılıf takmıyor. Mesela bende takmıyorum. Sadece tek endişem batarya ve ısınması. Onun dısında kesinlikle alınır.(fiyatı 50-60k seviyelerine düşerse)