Harika oyun dediği de Mario falan. Arıyorsan Samsung'un modern(şüpheli) telefonlarında kullandığı çiğ plastikten yapılma el atarileri üç harfli marketlerde çok uygun fiyatlara var.
Aynen Cruslan'cım. Mario falan. Gran Turismo 4, Shadow Of The Collosus, Witcher 3, GOW, Zelda...

Bak bu geçen jenerasyonun.

Ayrıca Mario dediğin oyun şuan iPhone'daki triple A oyunların çoğundan kat kat daha iyi haberin olun.

El atarileri üç harfli marketlerde çok uygun fiyatlara var.
Mükemmel mantıkmış. Wii, PS2, PSP, PSVita, Switch, Gamecube, 3DS, NDS'yi falan otobüste hdmi ile bağlarsın telefona öyle oynarsın.

Otobüste bir de İstanbul trafiğinde sıkış-tepiş bu atari oyunlarını nasıl oynayacaksın onu bilmiyorum.
Demi demi o zaman mobil oyun oynamanın mantığı yok, o zaman telefonlarda oyun oynamanın önemi yok en iyisi mi biz bu kıyası yapmayalım en iyis PC alalım.

Harika oyun dediği de Mario falan. Arıyorsan Samsung'un modern(şüpheli) telefonlarında kullandığı çiğ plastikten yapılma el atarileri üç harfli marketlerde çok uygun fiyatlara var.
Dünyanın en çok satan serilerinden biri Mario. Eğer küçümseyecekseniz iki defa düşünün derim.

Ha çiğ plastikten yapılma dediğiniz Samsung telefon ise 150-130 dolar falan genelde. 140 dolara Apple şarj istasyonu satıyor.

Bu arada halen az önceki sorumun cevabını alamadım. Sizi diğer insanlardan ayıran nedir de sadece siz telefonun gerçek gücünü ortaya çıkarıp değerlendirme yapabiliyorsunuz?

Dünyanın en çok satan serilerinden biri Mario. Eğer küçümseyecekseniz iki defa düşünün derim.

Ha çiğ plastikten yapılma dediğiniz Samsung telefon ise 150-130 dolar falan genelde. 140 dolara Apple şarj istasyonu satıyor.

Bu arada halen az önceki sorumun cevabını alamadım. Sizi diğer insanlardan ayıran nedir de sadece siz telefonun gerçek gücünü ortaya çıkarıp değerlendirme yapabiliyorsunuz?
Sorunun cevabı zaten cevabın içinde. Apple kullananlar ancak gerekli özellikleri çıkarabilir, çünkü donanımdaki gücü çıkarma seviyesine ancak ve ancak Apple erişebilmiştir.

Sorunun cevabı zaten cevabın içinde. Apple kullananlar ancak gerekli özellikleri çıkarabilir, çünkü donanımdaki gücü çıkarma seviyesine ancak ve ancak Apple erişebilmiştir.
Hocam cevap karşısında nutkum tutuldu açıkçası. Sokrates sizin getir götürünüzü yapar anca :D