Herkesin 8 saat ekran süresi yok, millet çimene basıyor arkadaşlar. Yani batarya için yaptığınız eleştiriler saçma oluyor, bir iPhone 13 Mini'ye ekranı çok küçük almazlar bunu demeniz gibi bir şey.
Elegant cihaz, param olsa düşünürdüm.

Min 4 5 saat ekran süresi almalı. Fiyatı da 50 60k olursa mis gibi cihaz. Telefoto vs yok işte.

Yüzde %70 buhar odası yerine grafit tabakası vardır. Galiba S23 Ultra ile aynı sensörü kullanıyor sözde geliştirilen HP2SX olan versiyonu kullanmıyor. 1099 doları hak edecek cihaz değil.

Son düzenleme:
Herkesin 8 saat ekran süresi yok, millet çimene basıyor arkadaşlar. Yani batarya için yaptığınız eleştiriler saçma oluyor, bi iPhone 13 mini'ye ekranı çok küçük almazlar bunu demeniz gibi bir şey.
Elegant cihaz, param olsa düşünürdüm.

Bunun cimene basmakla veya 13 mini mantigiyla alakasi yok. 13 mini ile 13 Pro ayni fiyatta miydi ki bu tarz bir kiyas olsun. Olay burada fiyat. Daha cok isinan ve pili daha az giden bir telefon aliyorsun hem de S25+'dan daha pahali fiyata uzerine diger ozelliklerde de kisma var. Tek artisi ince durmasi, millete guzel gozukmesi. Kusura bakmayin da forumlarda prestij ve masada durusu icin iPhone alanlara (bu kafayi asla desteklemiyorum yanlis anlasilmasin) neler dendigini biliyoruz ama konu Samsung olunca niyeyse nis bir cihaz oluyor.

Bunun cimene basmakla veya 13 mini mantigiyla alakasi yok. 13 mini ile 13 Pro ayni fiyatta miydi ki bu tarz bir kiyas olsun. Olay burada fiyat. Daha cok isinan ve pili daha az giden bir telefon aliyorsun hem de S25+'dan daha pahali fiyata uzerine diger ozelliklerde de kisma var. Tek artisi ince durmasi, millete guzel gozukmesi. Kusura bakmayin da forumlarda prestij ve masada durusu icin iPhone alanlara (bu kafayi asla desteklemiyorum yanlış anlasilmasin) neler dendigini biliyoruz ama konu Samsung olunca niyeyse nıs bir cihaz oluyor.

Çinli firmalar yeni teknolojilerle 6.3 inç cihaza 5700 mAh batarya koyuyor Samsung ve Apple ise hala geriden geliyor. Böyle gitmeye devam ederlerse pazar payı kaybedecekler, yurt dışında daha 2-3 yıl önce insanların duymadığı markalar popüler olmaya başladı bile.

Çinli firmalar yeni teknolojilerle 6.3 inç cihaza 5700 mAh batarya koyuyor Samsung ve Apple ise hala geriden geliyor. Böyle gitmeye devam ederlerse pazar payı kaybedecekler yurt dışında daha 2-3 yıl önce insanların duymadığı markalar popüler olmaya başladı bile.

Pil teknolojileri konusunda iki firma da cok geri kaldi maalesef.