Bunun cimene basmakla veya 13 mini mantigiyla alakasi yok.
Zaten çimene basma olayının sadece ekran süresiyle alakası var
13 mini ile 13 Pro ayni fiyatta miydi ki bu tarz bir kiyas olsun

Boş hedef almışsın arkadaşım. Cihaza mantıklı demedim. Fiyatı zamanla ne olur göreceğiz. 1mm için telefotodan ve bataryadan vazgeçmek saçmalık bence. Cihazını kılıfsız kullananlar için, parası çok olan için, telefona çok bakmak istemeyen aynı zamanda kibar bir telefona sahip olmak isteyenler için mantıklı olabilir. Alınacak ürün değil bana kalırsa, param olsaydı belki alırdım ama mobilite söz konusuysa zaten ekran büyüklüğünden kaybediyor cihaz. Edge yerine mini gibi bir cihaz yapsalardı efsanevi olurdu 3900 mAH ile.

Zaten çimene basma olayının sadece ekran süresiyle alakası var

Boş hedef almışsın arkadaşım. Cihaza mantıklı demedim. Fiyatı zamanla ne olur göreceğiz. 1mm için telefotodan ve bataryadan vazgeçmek saçmalık bence. Cihazını kılıfsız kullananlar için, parası çok olan için, telefona çok bakmak istemeyen aynı zamanda kibar bir telefona sahip olmak isteyenler için mantıklı olabilir. Alınacak ürün değil bana kalırsa, param olsaydı belki alırdım ama mobilite söz konusuysa zaten ekran büyüklüğünden kaybediyor cihaz. Edge yerine mini gibi bir cihaz yapsalardı efsanevi olurdu 3900 mAH ile.

Ekran suresi cihazin dogrudan pil performansiyla alakalidir bunu tek gunde kullanma zorunlulugu mu var? 8-9 saat ekran suresi veren telefonun vardir telefonu 2-3 gunde bir sarja takarsin. Daha buyuk bataryali cihazlari sadece bir gunde daha fazla sey yapabilmek icin almiyor insanlar.

Yani batarya için yaptığınız eleştiriler saçma oluyor

S25+'dan daha fazla odeyip basta pil performansi olmak uzere birkac ozellikten kisiyorsun bunlardan kamera haricinde olanlar dogrudan kullanim deneyimini etkileyen seyler. Karsiliginda aldigin tek sey daha ince bir cihaz olmasi, fiyati da cabasi. Elestirilen ana nokta bu. Yani bu telefonu 55K'dan cikarsalar dersin ki S25'den daha buyuk ekran isteyen ama S25+ kadar kalin olmasin diyen kisiler icin alinabilir. Yani batarya icin yapilan elestirilerin esas nedeni fiyat cunku totalde cihazdan alacagin deneyim geriye gidiyor tasarim disinda.

@Görkem Say, Hocam sen neyi kanıtlamaya çalışıyorsun neyi ikna etmeye çalışıyorsun ben anlayamadım. Batarya için yapılan eleştiriler saçma çünkü cihazın pazarlanmasındaki en büyük faktör ince olması. Cihazın bataryası zaten kasti olarak küçültülmüş ki ince olmuş. Cihazın bataryasına yapılan eleştiriler bu yüzden saçmalığın daniskası, S25'e küçük alınmaz demek, S25 Plus'a büyük alınmaz demek ile aynı şey. İsteyene, ister miyim istemem. Değer mi değmez. Ne olacaktı yani hem ince olup hem de aynı batarya seviyesinde mi kalacaktı, ne bekliyordun ki yani.

1000 dolar veya TR için bakarsak 60-70 bin verdiğin telefona kılıf da takarsın zaten. İnce olmasının hiçbir alemi yok. Hangi talebin arzı cidden çok merak ediyorum. İşlemcisi de aynı zaten. Batarya için daha optimum bir İşlemci seçilmemiş dolayısıyla S25 ile yakın batarya süreleri verecektir. Batarya süresini çok kafama takmıyorum da yani inceltilmiş S25 için bu para fazla.

Bana göre bu telefona verilebilecek ücret: S25 ile aynı ücrette olursa verilir.

Herkese hitap eden bir model değil ama hoş duruyor bence. Batarya'da Samsung silikon karbon teknolojisine geçerse, bu cihazın bir sonraki versiyonuna daha büyük pil çok daha rahat sığar. iPhone Air çıkarsa, onunla karşılaştırırız artık.

Herkese hitap eden bir model değil ama hoş duruyor bence. Batarya'da Samsung silikon karbon teknolojisine geçerse, bu cihazın bir sonraki versiyonuna daha büyük pil çok daha rahat sığar. iPhone Air çıkarsa, onunla karşılaştırırız artık.

S26 da geçebilir belki.