AhmetBurak

Başarılı
Selam abilerim. Yaşım 18 yaklaşık 2023'ten beridir saçlarım dökülüyor kafamda saç kalmadı desem yeridir ama son 6 aydır kafamda çok fazla derecede hiç abartmıyorum deliler gibi kaşınıyor. Kaşınan bölgelerde daha çok fazla saçlarım dökülüyor. Bu ayın 23'te tekrar cildiyeye gideceğim. Bundan önceki gittiklerim sürekli losyon ve konazol şampuan ve alternatifi şampuanlar verdiler. Hiçbir işe yaramadılar halen aynı yani. Dışarıda falan kaşınıyor veya oturduğum masanın üzerine saçım dökülüyor moralim bozuluyor.

Ya ben doktorlara derdimi anlatamıyorum ya da bunun bir çözümü yok bundan 1 sene önce gür saçlarım var iken şu anda 30-40 yaşında abilerin saçları gibi saçım var hayır bir de önlerden dökülmüyor direkt orta kısımdan yani kadınların dökülme tarzı gibi, sonra da sonraya arkaya doğru dökülme ilerledi. Kullandığım şampuan dercos. Ayrıyeten saçlarımda beyaz kum tanecikleri gibi şeyler var onlarda elime geliyor tırnaklarımla ezdiğimde aynı normal kepek şekline dönüyor. Fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kan değerlerinize bakıldı mı? Bende direkt kan testi istendi, verdim sonuçlar normal dendi ve ona göre doktorla konuştuk.

Hocam saç ile hangi cildiye doktoruna gittiysem direkt kan testi istedi. Sonuçlarda B12 ve D3 sonuçlarım kötü çıkmıştı ama o zamandan beridir vitamin kullanıyorum. Düzelmiştir diye tahmin ediyorum. Kan testi sonrası sürekli konazol şampuan ve losyon yazıyorlar sanki başka ilaçlar yokmuş gibi bunun sonucunda da hiçbir işe yaramıyor.

Hocam saç ile hangi cildiye doktoruna gittiysem direkt kan testi istedi. Sonuçlarda B12 ve D3 sonuçlarım kötü çıkmıştı ama o zamandan beridir vitamin kullanıyorum. Düzelmiştir diye tahmin ediyorum. Kan testi sonrası sürekli konazol şampuan ve losyon yazıyorlar sanki başka ilaçlar yokmuş gibi bunun sonucunda da hiçbir işe yaramıyor.
Alternatif yönleri denemekten zarar gelmez. Dermaroller ve birkaç yağ ile beraber kullanım falan.