Kaşınmada var hocam kaşındığı için saçı kestim mecburen bıkmıştım çünkü 3 numaraya vurdum. Bunu konuda söylemeyi unuttum.
Kaşınmanın sebebi kepek zaten. Şampuan kepeği bitirdiğinde kaşınma olmuyor. Bahsettiğim şey ilk zamanlar biraz saçınızı ellememeye çalışın. Ne kadar çok saçını ellersen o kadar yağlanır, kaşınır.

Hocam hangisi o? Link bırakır mısınız yanlış ürünü al mıyımda :D

Bunu bir yerde görmüştüm sıcak su ile yıkayınca kepeğin arttığını inanmamıştım doğru mu bu hocam?

Tamamdır doktor bölümünü emin olmak için sordum hocam cildiye gitmeliyim o zaman teşekkürler. Arkadaşların verdiği cevaplar çözüm olmazsa cildiye gideceğiz gibi duruyor hocam.

O halde soğuk suyla mı duş almalıyım? Zaten yaz ayı deneyeceğim muhakkak.
Head&Shoulders Old Spice Şampuan 300 Ml
Bu hocam.

Kepeğin sebebi kafa derisindeki mantardır. Bu mantar her insanda bulunur. Mantar popülasyonu arttığında kepek gibi sorunlar açığa çıkar. Senin yapman gereken şey bu mantar popülasyonunu olması gereken seviyeye düşürmen. Bunun için sıcak su soğuk suyla bu işi halledemezsin hocam. Bizzat kendim neredeyse 10 senedir bu sorunu yaşayan ve yaşam kalitesi düşen birisiydim. Berberimden eczaneden defalarca kepek sorununu düzelten şampuanlar aldım ama ya hiçbir işe yaramadılar ya da az bir süre işe yarar gibi göründüler. Yukarıda attığım linkteki şampuanı kullandım ve şu an o şampuanı dahi kullanma ihtiyacı hissetmiyorum. Belli bir yerden sonra kullanmaya gerek kalmıyor, kendi şampuanına geri dönebiliyorsun. Bir şans ver, denemekten zarar gelmez.

Biliyorum biraz pahalı ama sorununu çözerse fiyatı aklına gelmeyecek.
Peki hocam sağlıktır bu muhakkak o şampuanı alacağım teşekkürler. O şampuanı aldıktan sonra bana ne önerirsiniz nasıl yıkanıyım filan diye bir şey var mı hocam? Durduk yere saçını kaşıma dedin onu not ettim.

Demek doktor bile çözüm olmadı öyle mi hocam dermanınıza tuhaf vallahi doktor bile yetersiz kalıyor sorunlarımıza desene yalnız hocam ürün fiyatı pahalı ama sağlık bu dersenizde haklısınız bir şey diyemem alacağız mecburen.

Ilıtsam olur değil mi hocam kışın için soruyorum bu soruyu şimdi zaten yaz ondan soğuk suyla alırım duşumu artık.

Hocam dediğiniz mor kaplı şampuan etkili mi link var mı ürünün?

Kaşınmada var hocam kaşındığı için saçı kestim mecburen bıkmıştım çünkü 3 numaraya vurdum. Bunu konuda söylemeyi unuttum.
Kepekten daha illet benimki ama saçımda kepek de vardı. Dediğim gibi birkaç kere gittim benzer şampuanlar kremler verildi 2 hafta kadar yaradı ama sonra yine aynı. Kafamda kızarıklıklıllar, kaşıntılar, yanma hissi ve kabuklanma. Haklısınız şampuan pahalı ama Aralık ayında almıştım ben hâlâ bitmedi %45i dolu gibi duruyor. Her duşta acayip kullanmanıza gerek yok. Ben doktor değilim tabii ki siz yine bir gözükün öyle denersiniz. Belki gerek bile kalmaz daha uygun şekilde çözmüş olursunuz. Ben sadece tavsiye vermek istedim memnun olduğum için.

Kaşınmanın sebebi kepek zaten. Şampuan kepeği bitirdiğinde kaşınma olmuyor. Bahsettiğim şey ilk zamanlar biraz saçınızı ellememeye çalışın. Ne kadar çok saçını ellersen o kadar yağlanır, kaşınır.
Tamamdır hocam sağ olasın. 🫡

Kepekten daha illet benimki ama saçımda kepek de vardı. Dediğim gibi birkaç kere gittim benzer şampuanlar kremler verildi 2 hafta kadar yaradı ama sonra yine aynı. Kafamda kızarıklıklıllar, kaşıntılar, yanma hissi ve kabuklanma. Haklısınız şampuan pahalı ama Aralık ayında almıştım ben hâlâ bitmedi %45i dolu gibi duruyor. Her duşta acayip kullanmanıza gerek yok. Ben doktor değilim tabii ki siz yine bir gözükün öyle denersiniz. Belki gerek bile kalmaz daha uygun şekilde çözmüş olursunuz. Ben sadece tavsiye vermek istedim memnun olduğum için.
Alacağım hocam o şampuanı burada bir arkadaş daha önerdi sizin şampuanınızı mecbur alacağım ağustos'un ay sonu.

@995 buldum. Sadece göstermek için atıyorum linki. Normalde marketlerde vs. daha ucuz. Elidor Avokado Ãzüm ÃekirdeÄi YaÄı Åampuan 400 Ml | Cosmetica
Tamamdır hocam bu şampuanıda not ettim.

Çözüm olarak deniz suyu veya zeytinyağı ile saçları yağlayıp bekletmenizi öneririm.
Özellikle deniz suyu en geç 5 gün içinde tüm kepeği yok ediyor.

Önerilerin hepsi boş. Bu kepek işinde tek ise yarayan şampuan markası dercos. Fiyatı tuzlu ama 1-2 kullanımda bitiriyor kepeği.