gagaplatikaa

Uzman
Merhaba. Bir kuaför var ve cidden iyi kesimler yapıyor ilk defa gideceğim. Ancak bugün fiyat sorduğumda 375 TL dedi. Yani sizi bilemem ama bu fiyat bana çok geldi. Normalde 170 TL'ye mahalle kuaförüne kestiriyordum ancak bazı arkadaşlarım çok önerdi git diye. Yani gitsem 1 ay sonra yeniden uzayacak yani. Gidilir mi? Low fade yapmayı düşünüyorum.

Merhaba. Bir kuaför var ve cidden iyi kesimler yapıyor ilk defa gideceğim. Ancak bugün fiyat sorduğumda 375 TL dedi. Yani sizi bilemem ama bu fiyat bana çok geldi. Normalde 170 TL'ye mahalle kuaförüne kestiriyordum ancak bazı arkadaşlarım çok önerdi git diye. Yani gitsem 1 ay sonra yeniden uzayacak yani. Gidilir mi? Low fade yapmayı düşünüyorum.
Makine alin ve kendi sacinizi kendiniz kesin. 170 liraya da iki durum gomersiniz.

Ya da sac uzatip annenize kestirin. O da bir cozum

Zenginsen neden olmasın? Ben şahsen o kadar vermem.

Başka berberleri de araştır. Benim gittiğim bir adam var yıkama + kesim 150 TL veriyorum. Çok da güzel yapıyor. Bütün fadeleri tam istediğim gibi yapıyor.

Hocam gidilir ben kavgalık oldum benim 3.5 yıldır uzatıp bağladıgım çok özendiğim saçlarım vardı mahhale berberine ucuz olsun diye gitim adam bildiğin saçımı 3E vurdu adam ülkedeki berber kültürü iğrenç maalesef.

Çocukluğumdan beri gittiğim berber benden ücret almıyor ama emeğin karşılığı olarak veriyorum hep. Belirlediği ücret 150 lira. İçerikleri kesme+yıkama. Ama ilçemdeki diğer berberlerde Max 250 istiyor, o da zengin yerleri.

Hocam kendi berberime hep yanları kes üstler dursun diyordum. Hiç Low fade falan yap demedim yani. Acaba güzel bir şekilde yapar mı?

Ben hep " abi yanları katlı yap sıfırdan başla çok yukarıya çıkma(mid fade), üstleri de kısalt uyumlu olsun bir de sol kaşa çizik at " diyorum. Tam da tarif ettiğim şekilde yapıyor. Bence bu şekilde tarif etmeyi bir deneyin.