Saçma öneriler onaylanmamalı

Bazı konular var ki "küfür serbest olsun", " çoklu hesap serbest olsun". Forumun kalitesini ciddi derecede düşüren öneriler uygulamaya geçirilmeyecek olsa dahi.

Tıpkı mesajlar gibi bu sisteme de daha iyi bir onay sistemi gelebilir düşünce özgürlüğünü bozmayacak şekilde.

"Çoklu hesap serbest olmalı" önerisinde bir sorun görmüyorsun yani?
Hayır adam bunu gayet de önerebilir. Çoklu hesap kullanmak forumda özgür de olabilir bunun çözümü de çok kolay olur. Mesela benim profilime gidersin:
1. Hesap: Cranxiel
2. Hesap: Cranxiel2

Şeklinde bir ibare görürsün ve iki hesabım birbirine emoji atamaz. Amacı ne? Orasını bilemem ama eğer senin önerini değerlendireceksek "saçma öneriler onaylanmamalı" diye öneri açan konularında onaylanmamasını isteyen insanlar olacak. Bu doğru mu? Hayır.

Fikir özgürlüğü bu oluyor.

Sonra niye trollük çoğaldı, adamın çözüm sayısı neden herkesi geçti, niye sahte profil yaratıp iki farklı kişiymis gibi yapti... böyle gider.

Saçma veyahut değil burada fikir özgürlüğü devreye giriyor, ben beğenmemiş olabilirim veya başkası beğenmiş olabilir, eksiledim.

Sonra niye trollük çoğaldı, adamın çözüm sayısı neden herkesi geçti, niye sahte profil yaratıp iki farklı kişiymis gibi yapti... böyle gider.
Adam sana orda fikir özgürlüğünden bahsediyor adamın dediklerini anlamak yerine bildiğini okuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…