Hepsiburada Saçmalığı ve THH süreci

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mete01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 79
  • Etiketler Etiketler
    thh

mete01 31

Bilgin
Arkadaşlar selam. Hepsiburada üzerinden "benial" satıcısından robot süpürge aldım ve bozuk geldi. İade talebi açtım, hemen onu da kabul etmedi ve geri gönderdi. Ben de tabii her şeyiyle birlikte THH'ye başvurdum ve müşteri hizmetlerine yazdım ama Hepsiburada gidip adama kargo kodu vermiş ve şimdi bozuk ürünü tekrar bana kargoluyor. Benim bu süreçte ne yapmam lazım? Kargoyu teslim almamayı planlıyorum.

Kargoyu al, THH sonucunu bekle. Ben de Hepsiburada ile THH sürecindeyim. İade konusunda işi yokuşa sürmekte üstlerine bir firma tanımıyorum.

Amanın, ne oluyor? Üst üste gördüğüm 3. THH konusu.

Hepsiburada ve orada satış yapan birçok firma böyle çakallık yapıyorlar. Servis bahanesiyle ürünü tüketiciye kakalamaya çalışırlar. THH'ye şikayetini yaptıysan bilirkişinin ürünü alıp, inceleme yapmasını beklemen lazım.

Şikayetvar öylesine bir yer de sen benial satıcısını oraya da şikayet et. İnsanlar bir şey alırken firmanın ismini aratıp bakıyorlar. Burdaki konunun da bir yerine benial eklenebilirdi.

Yani, satıcı ismi "benial"

Bari satıcının arka planını araştırdınız mı almadan?

Açık ürünü yollayıp açılmış deyip geri iade almıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…