Detaylar
Kim cevapladı?Kulak içi kulaklıkla uzun saatler müzik dinleyince bana da oluyor. Evde geçirmenin bir yolu yok.Sağ kulağımdan uğultu sesi geliyor ve uyutmuyor. Kulağımı kapattım geçmedi, kulağıma vurdum yine geçmedi. Hastaneye gitmeden evde nasıl geçiririm?
Tiz gibi bir ses mi?Kulaklık kullanmıyorum ve yüksek seste video, müzik oynatmıyorum.
Uğultu sesi bildiğin.
Evet, sessiz bir odadayım.Aşırı sessiz bir ortamda mısınız? Psikolojik olabilir.
Ne kadar zamandır oluyor?
Yarım saattir oluyor.
Büyük ihtimalle endişelenecek bir durum yok. Uzun günler boyunca devam ederse tekrar belirtin.
The_Turk
Başarılı
Doktor değilim ancak aynı şikayetle KBB doktoruna gittiğimde benim şikayetimin kulak içinde biriken kulak kiri olduğu ortaya çıkmıştı. Cihaz ile temizledi.
Daha sonra yine uğultu şikayeti ile doktora gittim. Bu sefer de aşırı yağlı yemekler yüzünden olduğu ortaya çıkmıştı. Yağlı ve kızarmış yemekleri kes dedi doktor. Ben de kestim. Bir süre sonra düzeldi.
Yani birden fazla sebep olabilir. Bence KBB'ye git.
Daha sonra yine uğultu şikayeti ile doktora gittim. Bu sefer de aşırı yağlı yemekler yüzünden olduğu ortaya çıkmıştı. Yağlı ve kızarmış yemekleri kes dedi doktor. Ben de kestim. Bir süre sonra düzeldi.
Yani birden fazla sebep olabilir. Bence KBB'ye git.