Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

2426

Üstün
Makaleler
1
Yani bir forumdan sağlıkla ilgili bilgiler almak ne kadar iyidir bilmem. Kapatılmak yerine farklı bir şey de olabilir. Örnek:
Kabim ağrıyor konusu onaylanmayabilir. Gribe ne iyi gelir gibi konular onaylanabilir. Veya ilaç önerimi yasaklanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -17 Eksi
O kadar alakasız ki. Arda Turan ve Bill Gates gibi aynı.

Kapatılmasına gerek yok, bazı konular onaylanmazsa yeterli olacaktır. Acil durumu içeren konuların moderatörlerin reddedip acile gitmesini vs. bildirim yoluyla söylese daha iyi olur. Çünkü acil durumu olan birinin gerçekten forumdan anlık yardım alması çok zordur. Yardım almasını geçiyorum, hastanede bile benim bildiğim önce muayene edip sonra teşhis ediyorlar. Bu arkadaşlar hem uzaktalar hem de kendisinin durumu belirsizken bir tedavi bekliyorlar sanırım, çok yanlış.

Yasa dışı olmasına rağmen tedarik yollarını söylüyor bir de ceza almıyordu.
Is bu noktaya geldiyse zaten kalici ceza almasi gerekli ne burda ne de diger forumda daha buna benzer bir sey gormedim. Ilginc.

Saglik kategorisi sadece hastaliklardan ibaret degil, normalde boyle olmamasi gerekiyor ama her seyi internet ortaminda aramak daha kolayimiza geldigi icin acillik durum olsa bile gitmek yerine foruma konu aciyorlar kategori bunlarla kayniyor. Sabahki yas konusunda dedigim bilinclenme durumuna kayiyor olay yine.

• Beğendim
İfadeler: 144
Kapanmasını Technopat'ta da destekliyordum burada da destekliyorum. Sağlık forumda tartışılacak bir mesele değil. Eğer herhangi bir konuda endişeniz varsa bunun çözümünü çoğunluğunun yaşça küçük üyelerden oluştuğu forumlarda değil hastanede aramanız lazım.

• Beğendim
İfadeler: 144
Hastaneye gidilmesi gereken konuları sormak saçma bana göre. Yanlış bilgi kirliliği çok fazla, soruyu soran kişi yanlış bir bilgiyi ciddiye alırsa kötü sonuçlar yaşayabilir. Yasaklama yerine sağlık kategorisi için katı kurallar gelmeli bence.

Yani bir forumdan sağlıkla ilgili bilgiler almak ne kadar iyidir bilmem. Kapatılmak yerine farklı bir şey de olabilir. Örnek:
Kabim ağrıyor konusu onaylanmayabilir. Gribe ne iyi gelir gibi konular onaylanabilir. Veya ilaç önerimi yasaklanabilir.
Ben şimdi pipim ağrıyor diye konu açamayacak mıyım??? Kabul edilemez.

Kapatılmasın kapatılmasın da eski forum dönemindeki gibi boyum kaç cm uzar konularına izin verilmesin. Efendime söyleyeyim adamın bir yeri şişmiştir, dişidir, kulağıdır, artık her neyse sallamadan sapıtmadan derdini yazsın. (Bazıları troll olarak konuyu açıyor.)

Son düzenleyen: Moderatör: