Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

2426

Üstün
Makaleler
1
Yani bir forumdan sağlıkla ilgili bilgiler almak ne kadar iyidir bilmem. Kapatılmak yerine farklı bir şey de olabilir. Örnek:
Kabim ağrıyor konusu onaylanmayabilir. Gribe ne iyi gelir gibi konular onaylanabilir. Veya ilaç önerimi yasaklanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -17 Eksi
Sağlık kategorisine konu açan adam zaten en doğru bilgiyi doktordan alacağını bilmeli. Bu yüzden şu konuda bir şey yapabileceğimizi zannetmiyorum. Ayrıca sağlık kategorisi sadece kişisel sağlıktan oluşmuyor. Düzenleme yapılabilir belki ama kategorinin kapatılması söz konusu bile olmamalı.

Erkekler soruyor nasıl kapatıldıysa şu kategoriyi de bir gün kapattıracağız, henüz vakti gelmedi.

Sağlık kategorisine konu açan adam zaten en doğru bilgiyi doktordan alacağını bilmeli.
Şunun için bilinç lazım. O bilinci de forumun bir kategorisini yasaklayarak oturtabileceğimizi zannetmiyorum.

Acaba konu açarken ufak bir bilgi kutucuğu nasıl olur diye düşündüm. Mesela ciddi ve derhal doktora görünmesi gereken sorunlar bilgi kutucuğundaki sebeple konu olarak açılmayabilir ve kullanıcı doğrudan sağlık kuruluşuna yönlendirilebilir / kullanıcının yönlendirilmesine neden olabilir diyeceğim de, bu da çok ince bir ayar çizgisi.

Sağlık kısmının konu başlığına durumunuz ciddiyse buraya konu açmadan önce gerçek bir tıpçıdan destek alın yazsınlar :d

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-04-16 214447.webp
    Ekran görüntüsü 2024-04-16 214447.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 95
Kapatılmasına kesinlikle karşıyım. Saçma sapan konuların onay yememesi için şart/düzen getirilmeli.