Sahibinden.com üzerinde ölü fiyat teklif edenlerin nasıl bir beklentisi var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darth AMD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 549
  • Etiketler Etiketler
    sahibinden
Kısaca özet geçeyim hocam özellikle uzun süreli satılmayanlarda bu çok var zaten satılmamış deyip dibin dibini veriyorlar ya tutarsa hesabı ama genel olarak amaçları fiyatı öldürmek ya da 2'li hesaplardan yazıp düşürmeye çalışmak başıma daha önce geldi oradan biliyorum ben eski kasamı satarken adam çocuguma karne hediyesi dedi knigth oninline oynamak için almış mesela konrtol etmeye geldiğinde diyor 24 saat açık kalsa arkada oyun açıkken sorun olur mu diye bende bir şey demedim ayıp olmasın diye de gerek yoktu şu cümleye mesela. Gidip karne hediyesi alacağım diye bende fiyatı düşürdüm helali hoş olsun gene de.

@yunusalp99, bu çoklu hesap yasak değil mi? Bi ara eşinden yazanlar falan oluyordu , onlar gibi mi?

Bir de ikinci ele o kadar çok ölücü varki o kadar pazarlık seviyorsan git sıfırını alırken yap bir de istediği fiyat olmazsa malı kötülüyorlar şöyle böyle diye.

Bir de ikinci ele o kadar çok ölücü varki o kadar pazarlık seviyorsan git sıfırını alırken yap bir de istediği fiyat olmazsa malı kötülüyorlar şöyle böyle diye.
"Piyasa durgun herkes yüksek fiyat çekiyor, gücünüz garibana mı yetiyor" diye yazmak lazım.

"Piyasa durgun herkes yüksek fiyat çekiyor, gücünüz garibana mı yetiyor" diye yazmak lazım.

Piyasa hareketli bu arada sadece araba durgun ama elektronik aletler kapış kapış gidiyor 4 tane iPhone 14 sattım 1 haftada doping vs yok çok sağlam kaar elde ettim.

Piyasa hareketli bu arada sadece araba durgun ama elektronik aletler kapış kapış gidiyor 4 tane iPhone 14 sattım 1 haftada doping vs yok çok sağlam kaar elde ettim.
Ekran kartlarına bakıyorum hocam benim favori listem hâlâ aynı duruyor , maşallahı var hiçbiri satılmamış.

2.el ilan işine al sat değil kendim eşyalarımı koymaya başladığımda Letgo'nun eski haliyle başlamıştım. Böyle maymunlarla o zaman tanışmıştım. Bunlara he deyip geçiyorum sonrasına engel atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…