Samsung 9100 Pro vs WD Ultrastar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Morthunel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 201
  • Etiketler Etiketler
    pro
Tercih yapabilmek için ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi bilmelisiniz.

Uygun fiyata yüksek depolama alanı istiyorsanız HDD alabilirsiniz. Yüksek hızlı veri aktarımı istiyorsanız SSD alabilirsiniz. Ek olarak yanlışlıkla diskinizdeki tüm verileri silmeniz durumunda verilerinizin kurtarılabilir olmasını istiyorsanız HDD'ye yönelebilirsiniz. Bkz:

DC HDD'leri kolay kolay bozulur mu? Ben ömürlerini merak ediyorum biraz da.

DC HDD'leri kolay kolay bozulur mu? Ben ömürlerini merak ediyorum biraz da.
O model hakkında bilgim yok. Halihazırda yaklaşık 10 yıldır SAMSUNG HD103SI HDD kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Darbe almadığı sürece HDD'ler güvenilirdir diye düşünüyorum. Kullanırken kasaya olması gerektiği gibi yerleştirin ve sabitleyin.

@14287, @Bandırmalı1965, sebebi nedir? Hızlı olması elbette 9100 Pro ama bunu seçmenizin anlamı ne?
Şuan Enterprise Olmayan En Hızlı Gen5 SSD Samsung Bu İşin Nirvanası Biri 15.000mb/s hızına yakın seq 2.500.000 İOPS'a Yakın 4K Okuma Yaparken Birisi Max 200mb/s seq ve max 10.000 İOPS 4K Okuma Yapabilir

Peki bir HDD kullanılmadığı zaman kendi kendine bozulur mu?

Olası değil. SSD'ler uzun süre kullanılmazsa kendini sıfırlıyor diye okumuştum. HDD'lerde bu durum söz konusu değil. Yine de bu bilgiyi araştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…