Bu iki diskten hangisi daha uzun ömürlü ve daha kaliteli?
Birisi çok hızlı; diğeri DC bir disk. Anlamadım bu olayı.
Tabii ki de 9100 Pro.
Bu iki diskten hangisi daha uzun ömürlü ve daha kaliteli?
Birisi çok hızlı; diğeri DC bir disk. Anlamadım bu olayı.
DC HDD'leri kolay kolay bozulur mu? Ben ömürlerini merak ediyorum biraz da.Tercih yapabilmek için ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi bilmelisiniz.
Uygun fiyata yüksek depolama alanı istiyorsanız HDD alabilirsiniz. Yüksek hızlı veri aktarımı istiyorsanız SSD alabilirsiniz. Ek olarak yanlışlıkla diskinizdeki tüm verileri silmeniz durumunda verilerinizin kurtarılabilir olmasını istiyorsanız HDD'ye yönelebilirsiniz. Bkz:
Merhaba,
Kafayı yememek için zor duruyorum. Windows 11 kurarken Yerel Disk C yerine Yerel Disk D’yi sıfırladım. Yetmezmiş gibi Yedek diskimi de sıfırladım. Her şeyim gitti. Kurtarmanın yolu var mı? Anakart sürücüleri de gitti. Bilgisayara Ethernet sürücüsü kuramıyorum. İnternete giremiyorum iPhone’dan bilgisayara dosya atamıyorum iTunes yok.
- RoaringLion
- disk kurtarma
- Forum: Windows 11
O model hakkında bilgim yok. Halihazırda yaklaşık 10 yıldır SAMSUNG HD103SI HDD kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Darbe almadığı sürece HDD'ler güvenilirdir diye düşünüyorum. Kullanırken kasaya olması gerektiği gibi yerleştirin ve sabitleyin.DC HDD'leri kolay kolay bozulur mu? Ben ömürlerini merak ediyorum biraz da.
Şuan Enterprise Olmayan En Hızlı Gen5 SSD Samsung Bu İşin Nirvanası Biri 15.000mb/s hızına yakın seq 2.500.000 İOPS'a Yakın 4K Okuma Yaparken Birisi Max 200mb/s seq ve max 10.000 İOPS 4K Okuma Yapabilir@14287, @Bandırmalı1965, sebebi nedir? Hızlı olması elbette 9100 Pro ama bunu seçmenizin anlamı ne?
Peki bir HDD kullanılmadığı zaman kendi kendine bozulur mu?O model hakkında bilgim yok. Halihazırda yaklaşık 10 yıldır SAMSUNG HD103SI HDD kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Darbe almadığı sürece HDD'ler güvenilirdir diye düşünüyorum. Kullanırken kasaya olması gerektiği gibi yerleştirin ve sabitleyin.
Eki Görüntüle 182934