14381

Uzman
Merhaba,

Anneme telefon alacağım da 5G çıkıyor biliyorsunuz, 5G olmayan bir telefonu almak bir sıkıntı yaratır mı ileriye dönük? Ya da ne olur? Sadece internette geziliyor, yani YouTube vesaire izliyor. Donmasın, kasmasın, şarjı iyi gitsin, yeter.

Alternatif olarak ne alabilirim bu fiyata? Güncelleme alan A36 almamak mı lazım? O biraz pahalı çünkü.

Merhaba,

Anneme telefon alacağım da 5G çıkıyor biliyorsunuz, 5G olmayan bir telefonu almak bir sıkıntı yaratır mı ileriye dönük? Ya da ne olur? Sadece internette geziliyor, yani YouTube vesaire izliyor. Donmasın, kasmasın, şarjı iyi gitsin, yeter.

Alternatif olarak ne alabilirim bu fiyata? Güncelleme alan A36 almamak mı lazım? O biraz pahalı çünkü.

Samsung eğitim indirimiyle A17 5G'nin fiyatı iyiydi. Ona bakabilirsiniz. Ama bana kalsa 4G olması çok sorun değil.
Alternatif olarak bütçenize bağlı ama çıkarsanız A26 da bakabilirsiniz.

Merhaba,

Tahminimce Türkiye'de 5G paketleri daha pahalı olacağından şu an için bir sorun teşkil etmiyor, ben de değiştirmiyorum hocam.

Samsung eğitim indirimiyle A17 5G'nin fiyatı iyiydi. Ona bakabilirsiniz. Ama bana kalsa 4G olması çok sorun değil.
Alternatif olarak bütçenize bağlı ama çıkarsanız A26 da bakabilirsiniz.

Ne zaman oldu indirim ve nerede hocam? Bana 2 3 taksit de lazım ama?

Tahminimce Türkiye'de 5G paketleri daha pahalı olacağından şu an için bir sorun teşkil etmiyor, ben de değiştirmiyorum hocam.

Zaten paketler pahalı 4.5 g olsa iyi olur yani?

Taksit yapmıyor galiba?

Her zaman oluyor. Samsung eğitim mağazası yazın. Siteye girin ve bir öğrenci belgesi ile (o öğrencinin adı ile Samsung hesabı zorunlu) kayıt oluyorsunuz o kadar.

Başka alternatif var mı üstadım.

Her zaman oluyor. Samsung eğitim mağazası yazın. Siteye girin ve bir öğrenci belgesi ile (o öğrencinin adı ile Samsung hesabı zorunlu) kayıt oluyorsunuz o kadar.

Başka alternatif var mı üstadım.

Taksit imkanı yok hiç. Maalesef.

Taksit ile Türk Telekom Turkcell Vodafone'da taksitle satılıyorsa alabilirsin anca.

Ya da Evkur gibi yerler. Onun dısında hepsi ve Amazon'da en fazla 3 taksit oluyor.

@14381, 9K fiyat etiketiyle cmf Phone 1 satılıyor özel kupon kodu ile evofone da. Bakabilirsiniz ona.

Son düzenleme:
Merhaba,

Alternatif olarak ne alabilirim bu fiyata? Güncelleme alan A36 almamak mı lazım? O biraz pahalı çünkü
A17 5G güzel olur. Öğrenci yada öğretmenseniz Eğitim programıda var.