Kaandrick Lamar
Yetkin
Merhabalar,
Telefonum A34 5G. Samsung'un son getirdiği güncellemelerden ve birazcık da eskimesinden kaynaklı pil ömründen hiç memnun değilim. Aynı zamanda AI özellikleri de olan kamerası iyi bir telefon düşünüyorum. Honor 400'ü bir mağazada denedim, tasarımı, arayüzü vs. çok hoşuma gitti. Günlük kullanıcıyım; batarya ömrü, ekran süresi, AI ve kamera özellikleri benim için değerli. Donanım tarafında Snapdragon 7 Gen 3 fazlasıyla işimi görür sanırım. Maalesef biraz geç de kalmamdan kaynaklı şu anda 20.500 TL'den alabiliyorum.
Kafamda birkaç soru var;
Telefonum A34 5G. Samsung'un son getirdiği güncellemelerden ve birazcık da eskimesinden kaynaklı pil ömründen hiç memnun değilim. Aynı zamanda AI özellikleri de olan kamerası iyi bir telefon düşünüyorum. Honor 400'ü bir mağazada denedim, tasarımı, arayüzü vs. çok hoşuma gitti. Günlük kullanıcıyım; batarya ömrü, ekran süresi, AI ve kamera özellikleri benim için değerli. Donanım tarafında Snapdragon 7 Gen 3 fazlasıyla işimi görür sanırım. Maalesef biraz geç de kalmamdan kaynaklı şu anda 20.500 TL'den alabiliyorum.
Kafamda birkaç soru var;
- Elimdeki telefondan memnun değilim fakat nispeten çok eski bir cihaz değil, yapacağım geçişe değer mi?
- 8 GB ve 12 GB varyantları var, hangisi alınmalı? Şu zamana kadar hiçbir telefonumu 3 seneden fazla kullanmadım. Güncelleme desteği de 3 yıl olduğu için 8 GB daha mantıklı geliyor.
- Pro modelin 3 sene güncelleme desteği olan bir cihazda mantıksız olduğunu düşünüyorum, boşa maliyet gibi geliyor. Sizce durum nedir?
- Fiyat kasım indirimleri ile düşer mi? Şu an 20.500 TL'lik fiyatıyla Hepsiburada üzerinde indirimli gözüküyor, 31 Ekim'de son bulacağı yazıyor.