A34'den memnunsanız gerek yok. Annem'de A34 var bende ise Honor 400. Tabii ki Honor 400 her konuda çok iyi, özellikle kamera konusunda. Tabii ki geçişe değer ama size bağlı. A34'de kötü bir cihaz değil.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000 TL
Kaandrick Lamar
Yetkin
Geçmeyi düşünmemdeki en büyük etken Samsung'un güncelleme ile ekran süresini bayağı düşürmüş olması. Telefon benim kullanımım ile 1 günü çıkartamaz hale geldi. İlk aldığımda aynı kullanım ile akşamları %35-30 ile kapatırken şu an gün ortası %50 lere geliyor ve şarja takıyorum. Diğer yandan Ai ve Honor'un kamerasının iyi olması çok çekiyor.
Diğer yandan şöyle bir durum var ki; yarın işten ayrılıyorum ve önümüzdeki dönemlerde ne olur bilmiyorum
Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Burayı okuduktan sonra şöyle bir karar verdim; telefon tekrardan 18-19 bandına düşerse alacağım. Yoksa A34 ile bir süre daha devam edip 2026 telefonlarını ve fiyatlarının düşmesini bekleyeceğim. Hepinize teşekkür ederim.
Diğer yandan şöyle bir durum var ki; yarın işten ayrılıyorum ve önümüzdeki dönemlerde ne olur bilmiyorum
Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Burayı okuduktan sonra şöyle bir karar verdim; telefon tekrardan 18-19 bandına düşerse alacağım. Yoksa A34 ile bir süre daha devam edip 2026 telefonlarını ve fiyatlarının düşmesini bekleyeceğim. Hepinize teşekkür ederim.
Ben şuan Honor 400 ile 120Hz, konum 7/24 açık, günde 1 saat kadar görüntülü görüşme ile 7-9 saat arası ekran süresi alıyorum. Benim kullanımım oyun harici ağır ama.Geçmeyi düşünmemdeki en büyük etken Samsung'un güncelleme ile ekran süresini bayağı düşürmüş olması. Telefon benim kullanımım ile 1 günü çıkartamaz hale geldi. İlk aldığımda aynı kullanım ile akşamları %35-30 ile kapatırken şu an gün ortası %50 lere geliyor ve şarja takıyorum. Diğer yandan Ai ve Honor'un kamerasının iyi olması çok çekiyor.
Mesela gece boyu telefon şarjda olmuyor, yani sabah elime aldığımda %100 olmuyor. Gece %2-3 arası düşmüş oluyor mesela sabaha kadar ve öyle kullanıyorum misal.
Genelde gece 1 gibi şarjdan çıkarıyorum ve yine gece 12 gibi şarja takıyorum. Neredeyse 24 saat şarj görmüyor telefon.
Yani geçersen Honor 400'e senin için bir yükseltme olur. Kamera cidden çok daha iyi. Evde ki A34'den biliyorum. Şarj'ı anlattım. Ekran olarak da A34 iyi ama boyut, görünüş açısından yine Honor 400 iyi. Arayüz desen akıyor. Ancak dediğin gibi durumun belli değilse A34 hâlen iyi çoğu kişi için.
Geçişe değer ancak 3 yık güncellemeden düşündürür.Merhabalar,
Telefonum A34 5G. Samsung'un son getirdiği güncellemelerden ve birazcık da eskimesinden kaynaklı pil ömründen hiç memnun değilim. Aynı zamanda AI özellikleri de olan kamerası iyi bir telefon düşünüyorum. Honor 400'ü bir mağazada denedim, tasarımı, arayüzü vs. çok hoşuma gitti. Günlük kullanıcıyım; batarya ömrü, ekran süresi, AI ve kamera özellikleri benim için değerli. Donanım tarafında Snapdragon 7 Gen 3 fazlasıyla işimi görür sanırım. Maalesef biraz geç de kalmamdan kaynaklı şu anda 20.500 TL'den alabiliyorum.
Kafamda birkaç soru var;
- Elimdeki telefondan memnun değilim fakat nispeten çok eski bir cihaz değil, yapacağım geçişe değer mi?
- 8 GB ve 12 GB varyantları var, hangisi alınmalı? Şu zamana kadar hiçbir telefonumu 3 seneden fazla kullanmadım. Güncelleme desteği de 3 yıl olduğu için 8 GB daha mantıklı geliyor.
- Pro modelin 3 sene güncelleme desteği olan bir cihazda mantıksız olduğunu düşünüyorum, boşa maliyet gibi geliyor. Sizce durum nedir?
- Fiyat kasım indirimleri ile düşer mi? Şu an 20.500 TL'lik fiyatıyla Hepsiburada üzerinde indirimli gözüküyor, 31 Ekim'de son bulacağı yazıyor.
Sadece_Emir
Uzman
Merhaba,
Telefonum A34 5G. Samsung'un son getirdiği güncellemelerden ve birazcık da eskimesinden kaynaklı pil ömründen hiç memnun değilim. Aynı zamanda AI özellikleri de olan kamerası iyi bir telefon düşünüyorum. Honor 400'ü bir mağazada denedim, tasarımı, arayüzü vs. çok hoşuma gitti. Günlük kullanıcıyım; batarya ömrü, ekran süresi, AI ve kamera özellikleri benim için değerli. Donanım tarafında Snapdragon 7 gen 3 fazlasıyla işimi görür sanırım. Maalesef biraz geç de kalmamdan kaynaklı şu anda 20.500 TL'den alabiliyorum.
Kafamda birkaç soru var;
- Elimdeki telefondan memnun değilim fakat nispeten çok eski bir cihaz değil, yapacağım geçişe değer mi?
- 8 GB ve 12 GB varyantları var, hangisi alınmalı? Şu zamana kadar hiçbir telefonumu 3 seneden fazla kullanmadım. Güncelleme desteği de 3 yıl olduğu için 8 GB daha mantıklı geliyor.
- Pro modelin 3 sene güncelleme desteği olan bir cihazda mantıksız olduğunu düşünüyorum, boşa maliyet gibi geliyor. Sizce durum nedir?
- Fiyat kasım indirimleri ile düşer mi? Şu an 20.500 TL'lik fiyatıyla Hepsiburada üzerinde indirimli gözüküyor, 31 Ekim'de son bulacağı yazıyor.
A36 düşünebilirsin onun dışında spark 30 Pro spark 40 Pro gibi cihazlara bakabilirsin illa Samsung diyorsan A36 ya da A56 önerebilirim.
Honor 400 al 8gb aldım ama sen 12gb al çok farkları yok ama bende 12gb indirimde değildi.Merhabalar,
Telefonum A34 5G. Samsung'un son getirdiği güncellemelerden ve birazcık da eskimesinden kaynaklı pil ömründen hiç memnun değilim. Aynı zamanda AI özellikleri de olan kamerası iyi bir telefon düşünüyorum. Honor 400'ü bir mağazada denedim, tasarımı, arayüzü vs. çok hoşuma gitti. Günlük kullanıcıyım; batarya ömrü, ekran süresi, AI ve kamera özellikleri benim için değerli. Donanım tarafında Snapdragon 7 Gen 3 fazlasıyla işimi görür sanırım. Maalesef biraz geç de kalmamdan kaynaklı şu anda 20.500 TL'den alabiliyorum.
Kafamda birkaç soru var;
A34 sadece çentik için bile geçilir.
Honor ve yazılımı gayet iyi.
Ben 19k aldım.
Kaandrick Lamar
Yetkin
Honor 400 al 8gb aldım ama sen 12gb al çok farkları yok ama bende 12gb indirimde değildi.
A34 sadece çentik için bile geçilir.
Honor ve yazılımı gayet iyi.
Ben 19k aldım.
Bugün gümüş rengini aldım. Hepsiburada premium kupon vs. İle 18750 civarına denk geldi.
Sadece_Emir
Uzman
Bugün gümüş rengini aldım. Hepsiburada premium kupon vs. ile 18750 civarına denk geldi.
Hayırlı olsun bro.
Bende gümüş aldım efsane.Bugün gümüş rengini aldım. Hepsiburada premium kupon vs. İle 18750 civarına denk geldi.
Lumine
Yetkin
Hayirli olsun. İyi günlerde kullanmaniz dileğiyle.Bugün gümüş rengini aldım. Hepsiburada premium kupon vs. İle 18750 civarına denk geldi.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-