Eki Görüntüle 32764

Eki Görüntüle 32765

Bunları kastediyorsunuz galiba hocam. Böyle bir kullanımda en az %50 üstü şarjım olurdu.
Cok ilginc. Discord'un mobil uygulamasi rezalet ve pili emer ama attiginiz goruntulere bakilirsa ekran acik haldeyken kullandiginiz uygulamalar disinda da pilinizi emen bir etmen var. Parlakliginiz cok acik ve ekran modunuz da 120Hz'de olabilir mi?

Buna ek olarak pil ayarlarindan pil sinirlamasi getirilen ve getirilmeyen uygulamalara bir bakmaniz ise yarayabilir. Greenify da kullanmaya baslayabilirsiniz, root olmadan pek etkisi olmasa da.

Otomatik parlaklıkta kullanıyorum ve ekstra karartma kullanıyorum gözümü yorduğu için parlaklık. Ekranda 120Hz'de kullanıyorum şarj cihazımda orijinal. Telefonda çok uygulama yüklü acaba ondan mı pil yiyor bilmiyorum. Uyku modunda uygulama yok şu an. Telefonun şarjını bitirip yavaş modda şarj edeceğim düzelir mi bilmiyorum.

Cok uygulama var ve hicbiri uyku modunda degil diyorsunuz, bu garip bir durum. Telefonun otomatik pil optimizasyonlari pek iyi calismiyor herhalde...

Buna ek olarak taze One UI guncellemesi yaptiysaniz bir tur Galaxy App Booster yapmanizi oneririm. Onbellekte bir cakisma oluyor olabilir.