Detaylar
Kim cevapladı?Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Can dostum yüce insan burası Türkiye. 5 dakikada her şey değişebilir. Fiyatların düşmeyeceği kesin de ne kadar yükselir onu bilemem.
Ben tab a9+ 4/64 4600'e aldım aldıktan sonra 4500 olmuş aynı dolar gibi çıkıp yükseliyor.
Ben Tab A9+ 4/64 4600'e aldım aldıktan sonra 4500 olmuş aynı dolar gibi çıkıp yükseliyor.
4/64 GB olanı alırım ama PUBG Mobile depolama canavarı ve almışken 8/128 GB olsun istiyorum.
Türkiye'de bu imkansız bir şey. Bugün aldığını yarın alamazsın.
Tabiiki bu sizin tercihiniz ben film izlediğim için 4/64 yeterli oldu size 8/128 iyi gider.4/64 GB olanı alırım ama PUBG Mobile depolama canavarı ve almışken 8/128 GB olsun istiyorum.
Türkiye'de bu imkansız bir şey. Bugün aldığını yarın alamazsın.
Vatan Bilgisayar sitesine de bakayım dedim 1K küsur KDV normal mi? Kupon kodu filan yok mudur?
Vatan Bilgisayar sitesine de bakayım dedim 1K küsur KDV normal mi? Kupon kodu filan yok mudur?
Eki Görüntüle 24788
Yani normal gibi başka bir elektronik alet alırken bana'da 3.187.98TL KDV eklemişti.
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Eki Görüntüle 24788
% 20 KDV Zaten fiyat doğru.
Kupon kodu nereden bulabilirim? Veya tabletlerde indirim olan özel bir gün var mı? Örneğin Cuma gecesi gibi.
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-