Arlecchino
Başarılı
Attığınız video gözükmüyor ve dediğim sensör boyutları fiziksel boyutlar.
Attığınız video gözükmüyor ve dediğim sensör boyutları fiziksel boyutlar.
Yani, peki bu sebebi anladık. Sen sadece tasarım odaklı baksan, 16 Pro Max mı alırsın yoksa Magic 7 Pro mu?Attığınız video gözükmüyor ve dediğim sensör boyutları fiziksel boyutlar.
Yani, peki bu sebebi anladık. Sen sadece tasarım odaklı baksan, 16 Pro Max mı alırsın yoksa magic 7 Pro mu?
Xiaomi 15 güzel mi? Göreceli bir şey ama iPhone veya Samsung'a bakarak, Pura 70 ve Xiaomi 15 çok çirkin. Nothing Phone'da çok çocuk işi duruyor. Işıklı mı ışıklı, toplantıda elime aldığımda utanırım.Xiaomi 15 çirkin mi mesela? Pura 70 çirkin mi? Nothing Phone 2 çirkin mi?
Üst düzey 1-2 telefonun arkası daire diye bütün telefonlar çirkin olacak diye bir kâide yok. O telefonu biliyorsunuz zaten Xiaomi 15 Ultra. Çirkin falan ama özellikleri çok iyi.
Xiaomi 15 güzel mi? Göreceli bir şey ama iPhone veya Samsung'a bakarak, pura 70 ve Xiaomi 15 çok çirkin. Nothing Phone'da çok çocuk işi duruyor. Işıklı mı ışıklı, toplantıda elime aldığımda utanırım.
Eki Görüntüle 155134Eki Görüntüle 155135Eki Görüntüle 155136
İkisini de almam; Xiaomi 15 Ultra alırdım. Çünkü yapay ışık kaynağı olmayan ortamlarda uzun pozlama fotoğraflar çekiyorum yani benim için sensör boyutu önemli.
Sadece bu telefonlar değil. Sony xperia mesela güzel. Google pixel güzel.Xiaomi 15 güzel mi? Göreceli bir şey ama iPhone veya Samsung'a bakarak, Pura 70 ve Xiaomi 15 çok çirkin. Nothing Phone'da çok çocuk işi duruyor. Işıklı mı ışıklı, toplantıda elime aldığımda utanırım.
Eki Görüntüle 155134Eki Görüntüle 155135Eki Görüntüle 155136