- Makaleler
- 1
Sadece bu telefonlar değil. Sony Xperia mesela güzel. Google Pixel güzel.
Dostum Türkiye'de bulunmayan bir cihaz kusursuz olsa neye yarar? Garantisiz cihaz mı alalım?
Sadece bu telefonlar değil. Sony Xperia mesela güzel. Google Pixel güzel.
iPhone'a 100K vereceğime Google pixel yurt dışı alırım 8 ay kullanıp sonra imei kaydını yaptırırım. Hem daha uyguna gelir hem daha özellikli daha güçlü telefona sahip olmuş olurum. Tabii herkesin kendi fikri.Dostum Türkiye'de bulunmayan bir cihaz kusursuz olsa neye yarar? Garantisiz cihaz mı alalım?
Kısmen doğru kısmen yanlış. 1 inç sensör 1/1.3 inç sensörden 6 mm daha büyük. birisi yaklaşık 1.9 cm, diğeri 2.5 cm. Çok sığdırılamayacak bir şey değil.Amiral gemilerinde genelde sensör boyutları büyük olduğu için, sığdırmak zor oluyor ve daire şeklinde tasarım kullanıyorlar. Diğer cihazlardansa emin değilim sanırım amiral hissiyatı versin diye.
Xiaomi Ultra serisi
Eki Görüntüle 155130
Magic7 Pro
Eki Görüntüle 155131
X200 Modelleri
Eki Görüntüle 155132
Tensor ile ''Daha güçlü'' kısmı biraz hayal.iPhone'a 100K vereceğime Google pixel yurt dışı alırım 8 ay kullanıp sonra imei kaydını yaptırırım. Hem daha uyguna gelir hem daha özellikli daha güçlü telefona sahip olmuş olurum. Tabii herkesin kendi fikri.
Nothing bana kalırsa Android tarafında en iyi tasarımı yapan markadır. Samsung'u fazla beğenmiyorum.
iPhone'a 100k vereceğime Google Pixel yurt dışı alırım 8 ay kullanıp sonra IMEI kaydını yaptırırım. Hem daha uyguna gelir hem daha özellikli daha güçlü telefona sahip olmuş olurum. Tabii herkesin kendi fikri.
Linç yiyecem ama Apple telefonlar çok mu güçlü? Yani ben telefonlardan çok anlamam ama bilirim ki Apple telefonlar çok güçlü değil. Belki biraz Google Pixel örneği yanlış olmuş olabilir ama bir sürü telefon var YD olup kayıtla birlikte ucuza gelip güçlü olan.
Telefonu öyle fırlatmadığın sürece bozulmaz. Benim şu an kullandığım telde direnç var sen düşün ona rağmen az ısınma harici bir şeyi yok. Suya dayanıklılığı da iyi.Tabii 2 gün sonra bozulursa yurt dışına gidersin tamir ettirmeye.
Kısmen doğru kısmen yanlış. 1 inç sensör 1/1.3 inç sensörden 6 mm daha büyük. Birisi yaklaşık 1.9 cm, diğeri 2.5 cm. Çok sığdırılamayacak bir şey değil.