Dostum Türkiye'de bulunmayan bir cihaz kusursuz olsa neye yarar? Garantisiz cihaz mı alalım?
iPhone'a 100K vereceğime Google pixel yurt dışı alırım 8 ay kullanıp sonra imei kaydını yaptırırım. Hem daha uyguna gelir hem daha özellikli daha güçlü telefona sahip olmuş olurum. Tabii herkesin kendi fikri.

Amiral gemilerinde genelde sensör boyutları büyük olduğu için, sığdırmak zor oluyor ve daire şeklinde tasarım kullanıyorlar. Diğer cihazlardansa emin değilim sanırım amiral hissiyatı versin diye.

Xiaomi Ultra serisi
Eki Görüntüle 155130
Magic7 Pro
Eki Görüntüle 155131
X200 Modelleri
Eki Görüntüle 155132
Kısmen doğru kısmen yanlış. 1 inç sensör 1/1.3 inç sensörden 6 mm daha büyük. birisi yaklaşık 1.9 cm, diğeri 2.5 cm. Çok sığdırılamayacak bir şey değil.

Tasarım çok göreceli bir şey. Size güzel gelen Samsung bir çok kullanıcıya çok sıkıcı geliyor, hatta tüm ürün gamının bu kadar benzer olması bir çok kişiyi rahatsız ediyor. Benim fikrim ise size yakın, zamanında S22'yi tipine aşık olarak almıştım.

iPhone'a 100K vereceğime Google pixel yurt dışı alırım 8 ay kullanıp sonra imei kaydını yaptırırım. Hem daha uyguna gelir hem daha özellikli daha güçlü telefona sahip olmuş olurum. Tabii herkesin kendi fikri.
Tensor ile ''Daha güçlü'' kısmı biraz hayal. :)

iPhone'a 100k vereceğime Google Pixel yurt dışı alırım 8 ay kullanıp sonra IMEI kaydını yaptırırım. Hem daha uyguna gelir hem daha özellikli daha güçlü telefona sahip olmuş olurum. Tabii herkesin kendi fikri.

Tabii 2 gün sonra bozulursa yurt dışına gidersin tamir ettirmeye.

Tensor ile ''Daha güçlü'' kısmı biraz hayal. :)
Linç yiyecem ama Apple telefonlar çok mu güçlü? Yani ben telefonlardan çok anlamam ama bilirim ki Apple telefonlar çok güçlü değil. Belki biraz Google Pixel örneği yanlış olmuş olabilir ama bir sürü telefon var YD olup kayıtla birlikte ucuza gelip güçlü olan.

Tabii 2 gün sonra bozulursa yurt dışına gidersin tamir ettirmeye.
Telefonu öyle fırlatmadığın sürece bozulmaz. Benim şu an kullandığım telde direnç var sen düşün ona rağmen az ısınma harici bir şeyi yok. Suya dayanıklılığı da iyi.

Samsung dışında bana göre ülkede alınabilecek android telefon yok. Ya iPhone yada android tarafında Samsung. KS'ye katılıyorum, genel Çinli markaların telefonları iğrenç tasarımlara sahip. Kullandıkları iğrenç yazılımlar da cabası, ben dandik kamera sensörümle mutluyum :S

Kısmen doğru kısmen yanlış. 1 inç sensör 1/1.3 inç sensörden 6 mm daha büyük. Birisi yaklaşık 1.9 cm, diğeri 2.5 cm. Çok sığdırılamayacak bir şey değil.

Ortalama olarak 13.1X 9.8mm ile 9.6X7.2mm sensörler sizce yakınlar mı? Üstelik mobil cihazlarda sensör büyüdükçe, optik sabitleyiciyi yapmakta zorlaşıyor.