Panel kalitesini kim neden düşürüyor? Super amoledler standart değil mi?Tahmin ettiğim gibi, panel kalitesini düşürmüşler, aslında zamanla alışılabilir fakat memnun kalmadıysanız iade edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?570 PPI'dan düştüğü için psikolojik olabilir mi?Erdem telefonun piksel yoğunluğu 390 ppi. Böyle bir şey mümkün değil.
Valla benim eski pc monitörü 720p ama kendi çözünürlüğünde iken gayet keskin. Yazılar da dahil. O yüzden ppi ile alakalı görmüyorum. Belki Android 14 biraz daha düşük çözünürlük atamıştır telefonuma. Kendi çözünürlüğünde değilse de bunu neden düzeltmem için çözünürlük ayarı konmamış?
Galaxy S6'dan iPhone SE'ye geçtim, hiçbir fark hissetmedim (577 ppi > 326 ppi)
Çıplak gözle aradaki farklı anlamak çok çok zor.
FHD+ çoğu cihazda çözünürlük ayarı bulunmuyor.Valla benim eski pc monitörü 720p ama kendi çözünürlüğünde iken gayet keskin. Yazılar da dahil. O yüzden ppi ile alakalı görmüyorum. Belki Android 14 biraz daha düşük çözünürlük atamıştır telefonuma. Kendi çözünürlüğünde değilse de bunu neden düzeltmem için çözünürlük ayarı konmamış?
Veya göz doktoruna görünebilirsin hocam (!)Valla benim eski pc monitörü 720p ama kendi çözünürlüğünde iken gayet keskin. Yazılar da dahil. O yüzden ppi ile alakalı görmüyorum. Belki Android 14 biraz daha düşük çözünürlük atamıştır telefonuma. Kendi çözünürlüğünde değilse de bunu neden düzeltmem için çözünürlük ayarı konmamış?
Ben baya farkediyorum hocam. Yazılar bile soft A34'te. S8'de keskin. Mesela S8 telefonda çözünürlük düşebiliyorum. Ekranın kendisinden daha düşük çözünürlük yapınca, görüntü aynı A34 gibi bulanıklaşıyor. Bu durum, bende acaba A34'ün ekran çözünürlüğünde çalışmıyor mu diye soru işareti bıraktı kafamda.Galaxy S6'dan iPhone SE'ye geçtim, hiçbir fark hissetmedim (577 ppi > 326 ppi)
Türk üretimi A34 diye mi böyle bilmiyorum ama, farkeder mi sizce?
Onlar birleştiriyor sadece gerçi. Panelden kısmazlar ya?
Senin o farkı hissetmemen normal. Çünkü muhtemelen bendeki sorunu yaşamamışsın. Benim durum farklı.Galaxy S6'dan iPhone SE'ye geçtim, hiçbir fark hissetmedim (577 ppi > 326 ppi)
Sende bir sorun yok ki?Senin o farkı hissetmemen normal. Çünkü muhtemelen bendeki sorunu yaşamamışsın. Benim durum farklı.
- Makaleler
- 1
Şu an A34'ten yazıyorum yani normal halinde bulanıklık falan yok sana özel bir sıkıntı var sanırım ekranın fotoğrafını çekip atsan belli oluyor mu bulanıklık fotodan?
Bakayim.Şu an A34'ten yazıyorum yani normal halinde bulanıklık falan yok sana özel bir sıkıntı var sanırım ekranın fotoğrafını çekip atsan belli oluyor mu bulanıklık fotodan.
Ekran S8 arka kamerasıyla çektiğimde böyle görünüyor. Kamera lensi temiz.