AB dışındaki tüm ülkelere yapıyor neredeyse. :)

AB ülkelerine bildiğim kadarıyla 4 yıl Android ve ekstradan 2 yıl güvenlik güncellemesi yayınlayacaklarmış.

Yani biraz daha artarsa S24 FE almak çok daha mantıklı. Gerek kalite, donanım, kamera kısmında.

Ben de onun için arttırıyordum aslında. Şu anki fiyatı güzel. Acaba daha da düşme ihtimali var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
AB dışındaki tüm ülkelere yapıyor neredeyse. :)

AB dışındakiler belirleniyor. Yani 3 yıldan fazla olacak şekilde. Ama nedense Honor'un fazla tavsiye edildiği ülkede 3 yıl :D

Ben de onun için arttırıyordum aslında. Şu anki fiyatı güzel. Acaba daha da düşme ihtimali var mıdır?

Eski telefonunu getir yenisi al kampanyaları oluyor. Şu anki eski telefonunu verirsen belki 20k seviyesinde alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendime alacağım ilk telefon olacak. Önceden iPhone X kullanıyordum (aileden kalma). Onu satıp bütçeye ekledim. Şu an aktif telefon kullanmıyorum.

A56 al bence. Yani S24 FE ye ailenden veya arkadaşlarından borç alarak alabilirsin ama bence borç almana gerek yok ama sana fikir vereyim :D

AB ülkelerine bildiğim kadarıyla 4 yıl Android ve ekstradan 2 yıl güvenlik güncellemesi yayınlayacaklarmış.

Düşüceğini sanmıyorum. Belki 22 civarlarına inebilir.

Uzun ömürlü istersen S24FE al. Eğer 3-4 yıl kullanıcam sonra değiştiricem derseniz A56 alın.