Detaylar
Kim cevapladı?Yani biraz daha artarsa S24FE almak çok daha mantıklı. Gerek kalite, donanım, kamera kısmında.Birkaç haftadır arttırıyorum. Şu an sınırım 20K. Artık zor artar.
- Makaleler
- 6
Birkaç haftadır arttırıyorum. Şu an sınırım 20k. Artık zor artar.
A56 ya da Nothing 2a.
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye’ye ayrımcılık yapıyorsa ben o markayı önermem
AB dışındaki tüm ülkelere yapıyor neredeyse.Türkiye’ye ayrımcılık yapıyorsa ben o markayı önermem![]()
Sırf AB dışındaki ülkelere 3 yıl güncelleme veriyor diye daha mantıklı olan bir telefonu önermemek de ne bileyim.
İtachi Uchiha
Yetkin
AB ülkelerine bildiğim kadarıyla 4 yıl Android ve ekstradan 2 yıl güvenlik güncellemesi yayınlayacaklarmış.
Yani biraz daha artarsa S24 FE almak çok daha mantıklı. Gerek kalite, donanım, kamera kısmında.
Ben de onun için arttırıyordum aslında. Şu anki fiyatı güzel. Acaba daha da düşme ihtimali var mıdır?
- Makaleler
- 6
AB dışındakiler belirleniyor. Yani 3 yıldan fazla olacak şekilde. Ama nedense Honor'un fazla tavsiye edildiği ülkede 3 yıl
Ben de onun için arttırıyordum aslında. Şu anki fiyatı güzel. Acaba daha da düşme ihtimali var mıdır?
Eski telefonunu getir yenisi al kampanyaları oluyor. Şu anki eski telefonunu verirsen belki 20k seviyesinde alabilirsin.
İtachi Uchiha
Yetkin
Kendime alacağım ilk telefon olacak. Önceden iPhone X kullanıyordum (aileden kalma). Onu satıp bütçeye ekledim. Şu an aktif telefon kullanmıyorum.Eski telefonunu getir yenisi al kampanyaları oluyor. Şu anki eski telefonunu verirsen belki 20k seviyesinde alabilirsin.
- Makaleler
- 6
Kendime alacağım ilk telefon olacak. Önceden iPhone X kullanıyordum (aileden kalma). Onu satıp bütçeye ekledim. Şu an aktif telefon kullanmıyorum.
A56 al bence. Yani S24 FE ye ailenden veya arkadaşlarından borç alarak alabilirsin ama bence borç almana gerek yok ama sana fikir vereyim
Düşüceğini sanmıyorum. Belki 22 civarlarına inebilir.AB ülkelerine bildiğim kadarıyla 4 yıl Android ve ekstradan 2 yıl güvenlik güncellemesi yayınlayacaklarmış.
Uzun ömürlü istersen S24FE al. Eğer 3-4 yıl kullanıcam sonra değiştiricem derseniz A56 alın.