Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 8 Temmuz 2025 #11 Asily dedi: Honor’un yaptığı saçmalıklardan dolayı A56. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... @GucukBey Hocam açıklamıştı aslında ama.
Asily dedi: Honor’un yaptığı saçmalıklardan dolayı A56. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... @GucukBey Hocam açıklamıştı aslında ama.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.438 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.767 Yer Karabük 8 Temmuz 2025 #12 İtachi Uchiha dedi: Birkaç haftadır arttırıyorum. Şu an sınırım 20K. Artık zor artar. Genişletmek için tıkla... Yani biraz daha artarsa S24FE almak çok daha mantıklı. Gerek kalite, donanım, kamera kısmında.
İtachi Uchiha dedi: Birkaç haftadır arttırıyorum. Şu an sınırım 20K. Artık zor artar. Genişletmek için tıkla... Yani biraz daha artarsa S24FE almak çok daha mantıklı. Gerek kalite, donanım, kamera kısmında.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.355 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.683 8 Temmuz 2025 #13 İtachi Uchiha dedi: Birkaç haftadır arttırıyorum. Şu an sınırım 20k. Artık zor artar. Genişletmek için tıkla... A56 ya da Nothing 2a. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2025
İtachi Uchiha dedi: Birkaç haftadır arttırıyorum. Şu an sınırım 20k. Artık zor artar. Genişletmek için tıkla... A56 ya da Nothing 2a.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.438 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.767 Yer Karabük 8 Temmuz 2025 #14 Lorien dedi: @GucukBey Hocam açıklamıştı aslında ama. Genişletmek için tıkla... Türkiye’ye ayrımcılık yapıyorsa ben o markayı önermem
Lorien dedi: @GucukBey Hocam açıklamıştı aslında ama. Genişletmek için tıkla... Türkiye’ye ayrımcılık yapıyorsa ben o markayı önermem
Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 8 Temmuz 2025 #15 Asily dedi: Türkiye’ye ayrımcılık yapıyorsa ben o markayı önermem Genişletmek için tıkla... AB dışındaki tüm ülkelere yapıyor neredeyse. Sırf AB dışındaki ülkelere 3 yıl güncelleme veriyor diye daha mantıklı olan bir telefonu önermemek de ne bileyim.
Asily dedi: Türkiye’ye ayrımcılık yapıyorsa ben o markayı önermem Genişletmek için tıkla... AB dışındaki tüm ülkelere yapıyor neredeyse. Sırf AB dışındaki ülkelere 3 yıl güncelleme veriyor diye daha mantıklı olan bir telefonu önermemek de ne bileyim.
KS KS İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 8 Temmuz 2025 #16 Lorien dedi: AB dışındaki tüm ülkelere yapıyor neredeyse. Genişletmek için tıkla... AB ülkelerine bildiğim kadarıyla 4 yıl Android ve ekstradan 2 yıl güvenlik güncellemesi yayınlayacaklarmış. Asily dedi: Yani biraz daha artarsa S24 FE almak çok daha mantıklı. Gerek kalite, donanım, kamera kısmında. Genişletmek için tıkla... Ben de onun için arttırıyordum aslında. Şu anki fiyatı güzel. Acaba daha da düşme ihtimali var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2025
Lorien dedi: AB dışındaki tüm ülkelere yapıyor neredeyse. Genişletmek için tıkla... AB ülkelerine bildiğim kadarıyla 4 yıl Android ve ekstradan 2 yıl güvenlik güncellemesi yayınlayacaklarmış. Asily dedi: Yani biraz daha artarsa S24 FE almak çok daha mantıklı. Gerek kalite, donanım, kamera kısmında. Genişletmek için tıkla... Ben de onun için arttırıyordum aslında. Şu anki fiyatı güzel. Acaba daha da düşme ihtimali var mıdır?
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.355 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.683 8 Temmuz 2025 #17 Lorien dedi: AB dışındaki tüm ülkelere yapıyor neredeyse. Genişletmek için tıkla... AB dışındakiler belirleniyor. Yani 3 yıldan fazla olacak şekilde. Ama nedense Honor'un fazla tavsiye edildiği ülkede 3 yıl İtachi Uchiha dedi: Ben de onun için arttırıyordum aslında. Şu anki fiyatı güzel. Acaba daha da düşme ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Eski telefonunu getir yenisi al kampanyaları oluyor. Şu anki eski telefonunu verirsen belki 20k seviyesinde alabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2025
Lorien dedi: AB dışındaki tüm ülkelere yapıyor neredeyse. Genişletmek için tıkla... AB dışındakiler belirleniyor. Yani 3 yıldan fazla olacak şekilde. Ama nedense Honor'un fazla tavsiye edildiği ülkede 3 yıl İtachi Uchiha dedi: Ben de onun için arttırıyordum aslında. Şu anki fiyatı güzel. Acaba daha da düşme ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Eski telefonunu getir yenisi al kampanyaları oluyor. Şu anki eski telefonunu verirsen belki 20k seviyesinde alabilirsin.
KS KS İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 8 Temmuz 2025 #18 Aakons dedi: Eski telefonunu getir yenisi al kampanyaları oluyor. Şu anki eski telefonunu verirsen belki 20k seviyesinde alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kendime alacağım ilk telefon olacak. Önceden iPhone X kullanıyordum (aileden kalma). Onu satıp bütçeye ekledim. Şu an aktif telefon kullanmıyorum.
Aakons dedi: Eski telefonunu getir yenisi al kampanyaları oluyor. Şu anki eski telefonunu verirsen belki 20k seviyesinde alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kendime alacağım ilk telefon olacak. Önceden iPhone X kullanıyordum (aileden kalma). Onu satıp bütçeye ekledim. Şu an aktif telefon kullanmıyorum.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.355 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.683 8 Temmuz 2025 #19 İtachi Uchiha dedi: Kendime alacağım ilk telefon olacak. Önceden iPhone X kullanıyordum (aileden kalma). Onu satıp bütçeye ekledim. Şu an aktif telefon kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... A56 al bence. Yani S24 FE ye ailenden veya arkadaşlarından borç alarak alabilirsin ama bence borç almana gerek yok ama sana fikir vereyim
İtachi Uchiha dedi: Kendime alacağım ilk telefon olacak. Önceden iPhone X kullanıyordum (aileden kalma). Onu satıp bütçeye ekledim. Şu an aktif telefon kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... A56 al bence. Yani S24 FE ye ailenden veya arkadaşlarından borç alarak alabilirsin ama bence borç almana gerek yok ama sana fikir vereyim
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.438 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.767 Yer Karabük 8 Temmuz 2025 #20 İtachi Uchiha dedi: AB ülkelerine bildiğim kadarıyla 4 yıl Android ve ekstradan 2 yıl güvenlik güncellemesi yayınlayacaklarmış. Ben de onun için arttırıyordum aslında. Şu anki fiyatı güzel. Acaba daha da düşme ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Düşüceğini sanmıyorum. Belki 22 civarlarına inebilir. Uzun ömürlü istersen S24FE al. Eğer 3-4 yıl kullanıcam sonra değiştiricem derseniz A56 alın.
İtachi Uchiha dedi: AB ülkelerine bildiğim kadarıyla 4 yıl Android ve ekstradan 2 yıl güvenlik güncellemesi yayınlayacaklarmış. Ben de onun için arttırıyordum aslında. Şu anki fiyatı güzel. Acaba daha da düşme ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Düşüceğini sanmıyorum. Belki 22 civarlarına inebilir. Uzun ömürlü istersen S24FE al. Eğer 3-4 yıl kullanıcam sonra değiştiricem derseniz A56 alın.