Samsung Galaxy A56 vs Honor 400

Bu gidişle ben kendi telefonlarımı üreteceğim orta segmenti tarihten kaldırsınlar.

Orta segment cihazların amacı o. Ucuza çok iyi donanım sunarken malzemeden kısmak. Honor magic 7 Lite bakabilirsiniz. Özellikleri diğerlerinden daha düşük ama malzeme kalitesi olsun görünüş olsun daha iyi ve sağlam.

Orta segment cihazların amacı o. Honor magic 7 Lite bakabilirsiniz. Özellikleri diğerlerinden daha düşük ama malzeme kalitesi olsun görünüş olsun daha iyi ve sağlam.
S24 FE bakıyorum. Fiyatı baya düşmüş. Onu alacağım sanırım.

İyi olur alman. Ama S24 FE de a serisi gibi amiral gemisine yakın donanım var ama kasa olsun kalınlık ve ağırlık olsun seni üzebilir.
İnceledim cihazı. O fiyattaki 14T ile kıyasladığımda kalınlıkları benziyordu. 14T daha inceydi sanırım. Ekran inceliği A serisine göre daha iyiydi. Aciliyetim yoktur. İyicene bakıp öyle alacağım.

POCO F7 inceledim. O daha kalındı Ama bataryası ve ekranı muazzamdı. Keşke kamerası biraz iyi olsaydı.

İnceledim cihazı. O fiyattaki 14t ile kıyasladığımda kalınlıkları benziyordu. 14t daha inceydi sanırım. Ekran inceliği a serisine göre daha iyiydi. Aciliyetim yoktur. İyicene bakıp öyle alacağım.

14t ile S24 FE yi şöyle özetleyim: Eğer oyun oynuyorsan 14t almanı öneririm. Ama genel günlük takılıyorsan S24 FE al. Sen yine de iyice bak, YouTube üzerinden videoları izle karar ver.

POCO F7 inceledim. O daha kalındı ama bataryası ve ekranı muazzamdı. Keşke kamerası biraz iyi olsaydı.

F7'yi ekstra yazılımdan önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…