Bu gidişle ben kendi telefonlarımı üreteceğim😀 orta segmenti tarihten kaldırsınlar.

Orta segment cihazların amacı o. Ucuza çok iyi donanım sunarken malzemeden kısmak. Honor magic 7 Lite bakabilirsiniz. Özellikleri diğerlerinden daha düşük ama malzeme kalitesi olsun görünüş olsun daha iyi ve sağlam.

İyi olur alman. Ama S24 FE de a serisi gibi :D amiral gemisine yakın donanım var ama kasa olsun kalınlık ve ağırlık olsun seni üzebilir.
İnceledim cihazı. O fiyattaki 14T ile kıyasladığımda kalınlıkları benziyordu. 14T daha inceydi sanırım. Ekran inceliği A serisine göre daha iyiydi. Aciliyetim yoktur. İyicene bakıp öyle alacağım.

POCO F7 inceledim. O daha kalındı😀 Ama bataryası ve ekranı muazzamdı. Keşke kamerası biraz iyi olsaydı.

İnceledim cihazı. O fiyattaki 14t ile kıyasladığımda kalınlıkları benziyordu. 14t daha inceydi sanırım. Ekran inceliği a serisine göre daha iyiydi. Aciliyetim yoktur. İyicene bakıp öyle alacağım.

14t ile S24 FE yi şöyle özetleyim: Eğer oyun oynuyorsan 14t almanı öneririm. Ama genel günlük takılıyorsan S24 FE al. Sen yine de iyice bak, YouTube üzerinden videoları izle karar ver.

POCO F7 inceledim. O daha kalındı😀 ama bataryası ve ekranı muazzamdı. Keşke kamerası biraz iyi olsaydı.

F7'yi ekstra yazılımdan önermem.