Cihazdaki Piksel Kaydırma yazılımının doğru çalışmaması nedeniyle birçok kullanıcıda ekran yanması gerçekleşiyor. Bir süre sonra geçse de kalıcı bir şekilde oluşabilir. Benim de başıma geldi. Bundan dolayı güncellemenizi önermiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?S20 FE Modeline kurmayı düşünüyordum, uyarı için teşekkür ederim.Cihazdaki Piksel Kaydırma yazılımının doğru çalışmaması nedeniyle birçok kullanıcıda ekran yanması gerçekleşiyor. Bir süre sonra geçse de kalıcı bir şekilde oluşabilir. Benim de başıma geldi. Bundan dolayı güncellemenizi önermiyorum.
One UI Core için de aynısı geçerli değildir umarım.Cihazdaki Piksel Kaydırma yazılımının doğru çalışmaması nedeniyle birçok kullanıcıda ekran yanması gerçekleşiyor. Bir süre sonra geçse de kalıcı bir şekilde oluşabilir. Benim de başıma geldi. Bundan dolayı güncellemenizi önermiyorum.
Galaxy M14'e geçeceğim çünkü.
M14'ün ekranı AMOLED veya OLED değil, sıkıntı yaşamazsın.One UI Core için de aynısı geçerli değildir umarım.
Galaxy M14'e geçeceğim çünkü.
S20 FE modeline kurmayı düşünüyordum, uyarı için teşekkür ederim.
S20 FE One UI 6 almayacak.
S20 FE almayacak ama gsi ile kurunca parmak izi sensörüne kadar çalışıyor.
One UI 6 güncellemesini alan tüm OLED ekranlı Samsung'lar için geçerli.Sadece S23 için mi geçerli bu? Diğer samsung modellerinde olmuyor mu?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Sürprizbozan etiketli konuları alıntalıyınca sürprizbozan tuşu çıksın
- Andrea Kimi Antonelli
-