ysfayd57

Uzman
Arkadaşlar selam, 25.000 TL bütçem var. Benim için kamera, akıcılık, uzun ömürlülük gibi şeyler önemli S24 FE çok önerildi ama bazı kullanıcılar düşük ışıkta kötü performans verdiğinden bahsetti gerçekten öyle mi? Ve önerdiğiniz başka cihaz var mı? (POCO ve Redmi kullanma taraftarı değilim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, 25.000 TL bütçem var. Benim için kamera, akıcılık, uzun ömürlülük gibi şeyler önemli S24 FE çok önerildi ama bazı kullanıcılar düşük ışıkta kötü performans verdiğinden bahsetti gerçekten öyle mi? Ve önerdiğiniz başka cihaz var mı? (POCO ve Redmi kullanma taraftarı değilim.)
Alınır hocam. Ben kötü yanını görmedim düşük ışıkta.

S24 FE dönemin iPhone 11'i gibi. F/P açısından fazlasıyla yeterli, herkesin elinde görüyorum belediye dağıtıyor gibi yayılıyor.

Hazırda fotoğraf varsa atabilme şansınız var mı?
Buyrun.
1747851896130.webp

Evet dogru demisler. S24 FE'nin dusuk isik performansi rakiplerinin gerisinde. Honor 200 12/512 tercih edin. Hayirli olsun.

Android de Samsung dışına çıkmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ayrıca benim için videoda önemli Honor 4K 30 FPS video çekerken S24 FE 8K 30 FPS çekebiliyor. Honor 200 de art arda fotoğraf çekilmedeiğini yapay zekanın 1 2 saniye işlemesi olduğu söyleniyor sinir bozucu olsa gerek.