Illa ikisinde kararli iseniz S24'un panel ve kamera paketi avantaji var ama S25 FE'nin bataryasi daha iyi. S24 kullanicisi olarak bataryadan memnun degilim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Arkaya yapisan powerbankler guzel. Bunun gibi.Yani sürekli powerbank ile dolaşması sorun değilse yanına fan ile S25 Edge iyi olur.
- Makaleler
- 6
Arkaya yapisan powerbankler guzel. Bunun gibi.
Ek kılıf alması lazım QI2 desteği yok çünkü.
- Makaleler
- 23
Spigen'in bu kilifi iyi gozukuyor.
Spigen Galaxy S25 Kılıf Ultra Hybrid MagFit özellikli Clear White - ACS09002 - Fiyatı, Yorumları
Galaxy S25 Kılıf Ultra Hybrid MagFit özellikli Clear White - ACS09002 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
m4tehan
Yetkin
Hocam 2600 en yenisi zaten neden aşşası üzsün ki ? A/M serisinde evet kötüydü ama S serisinde iyidir. Poco f8 pro bile olmaz diyorsunuz. Tam oyuncu telefonu, ses, batarya, işlemci.O zaman bütçe yükseltmelisin.
Exynos çip konusunda 2600 aşağısı seni üzer daha MediaTek'i sevmeyen birisin.
Ben s25 edge alacağım. Kararım net.
Son düzenleme:
Madem kararınız net, 6 sayfadır niye bu olmaz bu olmaz diyorsunuz ki. Hayırlı olsun.Hocam 2600 en yenisi zaten neden aşşası üzsün ki ? A/M serisinde evet kötüydü ama S serisinde iyidir. Poco f8 pro bile olmaz diyorsunuz. Tam oyuncu telefonu, ses, batarya, işlemci.
Ben s25 edge alacağım. Kararım net.
- Makaleler
- 6
Hocam 2600 en yenisi zaten neden aşası üzsün ki? A/m serisinde evet kötüydü ama s serisinde iyidir.
MediaTek'i beğenmiyorsunuz, aşağısı MediaTek'ten beter. En azından 2600 2nm mimari ve yeni nesil oyun için gelen teknolojileri ile daha iyi.
Her güzel şeyin bir kusuru vardır. Oyun anlamında iyi olsa da batarya çöp, iç tasarım o kadar iyi değil, kullanılan malzemeler o kadar iyi değil, yazılım berbat.
m4tehan
Yetkin
Yazılımı kötü reklam vs var ama performans odaklı, bataryasıda iyi ki nasıl kötü? pocodan bahsediyoruz demi?Her güzel şeyin bir kusuru vardır. Oyun anlamında iyi olsa da batarya çöp, iç tasarım o kadar iyi değil, kullanılan malzemeler o kadar iyi değil, yazılım berbat.
Diğer seçenekler arasında bu daha mantıklı geldi bana, Pocodanda soğudum son 2 sayfadır.Madem kararınız net, 6 sayfadır niye bu olmaz bu olmaz diyorsunuz ki. Hayırlı olsun.
- Makaleler
- 6
Yazılımı kötü reklam vs var ama performans odaklı, bataryasıda iyi ki nasıl kötü? POCO'dan bahsediyoruz değil mi?
Sadece reklam değil ki
Tabii bunca şeye rağmen bataryası S25 Edge'den iyi.
Bana kalsa sarı sitede sıfır kapalı kutu 15t Pro bakın. En azından o bloatları sorunsuz silersin.
m4tehan
Yetkin
Peki honor600 nasılz?Sadece reklam değil kiuzun vade de performansı etkiler, bataryayı fazla tüketir. Ağırlaştırıyor yazılımı.
Tabii bunca şeye rağmen bataryası S25 Edge'den iyi.
Bana kalsa sarı sitede sıfır kapalı kutu 15t Pro bakın. En azından o bloatları sorunsuz silersin.
Yeni konular
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-