Samsung Galaxy Tab A9+ alınır mı?

Samsung Galaxy Tab A9+ kullanıyorum ve sormak istediğiniz sorular varsa cevaplayabilirim. @Grython
Hocam küçük kardeşim için alacağım. Sorularım şunlar:

1-) Genel olarak oyun performansı nasıl?
(Oyun olarak çok ağır oyunlar oynamayacak zaten maksimum oynayacağı ağır oyun Pubg Mobile, FC Mobile falan olur.)

2-) Şarjı ne kadar gidiyor? Hızlı şarj desteği var mi?

3-) Bazı arkadaşlar bu tablete kronik sorunlu Diyor. Ekrana birden fazla parmakla basınca algılamıyormuş. Bu doğru mu?

4-) Ve son olarak ekranı çok mu kötü? Nesi kötü tam olarak ekranın?

Teşekkürler hocam.

@Leon Dayı

Son düzenleme:
Hocam küçük kardeşim için alacağım. Sorularım şunlar:

1-) Genel olarak oyun performansı nasıl?
(Oyun olarak çok ağır oyunlar oynamayacak zaten maksimum oynayacağı ağır oyun PUBG Mobile, FC Mobile falan olur.)

2-) Şarjı ne kadar gidiyor? Hızlı şarj desteği var mi?

3-) Bazı arkadaşlar bu tablete kronik sorunlu Diyor. Ekrana birden fazla parmakla basınca algılamıyormuş. Bu doğru mu?

4-) Ve son olarak ekranı çok mu kötü? Nesi kötü tam olarak ekranın?

Teşekkürler hocam.

1 - PUBG Mobile'i ben de oynuyorum, hiç FPS'yi ölçmedim ama HD grafiklerde 50 FPS, düşük grafiklerde 60 FPS alırsınız. Çok ısınma yok.
2 - Verilere göre en fazla 6 saat ekran süresi almışım. Tabletin 15W hızlı şarj desteği var ve 5 saat gibi bir sürede %20'den %100 oluyor.
3 - Tableti aldığım Mart ayından beri kullanıyorum ve oyunlarda hiç çift tıklama sorunuyla vs. karşılaşmadım. Teknoloji işi, şans işi derler.
4 - Evet, ekranı TFT ama çok kötü bir ekrana sahip değil. Uygulama ikonlarının dışında pikselleri saymıyorum. Genel olarak iyi diyebilirim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt