Bütün sınıf çakma şarj aleti kullanıyor, okul havaya uçacak yakında.

@Simon'un dediği gibi, firmalar kullanıcının yararına iş yapmıyor. Sürekli bir sömürge politikası izliyorlar, olan kullanıcıya oluyor. Alım gücümüz düşük olduğu için haklısın, adını duymadığım adaptörleri kullananlar var.

Hiçbiri masum değil bu firmaların, rekabetmiş yersen.
S24 - S25 serisi cihazlarda batarya patlamıştı, ülkemizdeki birisinin kulağında da Buds.FE patlamıştı ve kalıcı hasar vermişti, bu duruma rağmen sorumluluk alınmamıştı.

S24 - S25 serisi cihazlarda batarya patlamıştı, ülkemizdeki birisinin kulağında da Buds. FE patlamıştı ve kalıcı hasar vermişti, bu duruma rağmen sorumluluk alınmamıştı.

Bu aralar İsmail hocanın videolarına daldım. AirPods tehlikesinden bahsediyor.

Dalga geçmelerinde haklılar da; söyledikleri şeyi yalamasalar, dalga geçtikleri şeyleri yapmasalar daha da haklı olabilirlerdi.
Bundaki komik nokta şu, bu sefer dalga geçtikleri her şeyi çoktan yapmış haldeler :D. Apple'ın Type-C inovasyonu gibi.

S24 - S25 serisi cihazlarda batarya patlamıştı, ülkemizdeki birisinin kulağında da Buds.FE patlamıştı ve kalıcı hasar vermişti, bu duruma rağmen sorumluluk alınmamıştı.
O patlama mevzusunda bayağı yalanlanmıştı, sonra da orijinal paylaşan zaten ortalıktan kaybolmuştu. Sahteydi.

Bu aralar İsmail hocanın videolarına daldım. AirPods tehlikesinden bahsediyor.

Olay güvenlik ile ilgiliyse ellerinde sosyal medya gibi kitleleri etkileyen dâhâ büyük bir silah var, bundan daha da tehlikesi herkesin cebinde, muhtemelen telefon vasıtasıyla doğru çiplerle çevredeki ögeleri tarayarak 3D harita oluşturmak mümkün olur.

O patlama mevzusunda bayağı yalanlanmıştı, sonra da orijinal paylaşan zaten ortalıktan kaybolmuştu. Sahteydi.
Takip etmediğim konu için yalan dolan konuşmak istemiyorum hocam açıkçası, zamanında "böyle oldu, bunları yaptılar" diye paylaşım yaptılar.

Huawei dalga geçse mükemmel olurdu Samsung kim ne yaptı da dalga geçme potansiyelini kendinde buluyor. Bu arada DUO telefonun güzel ve Samsung'un da burada dalga geçtiğini düşünmüyorum.