Makaleler
5
Samsung-Bir-Onceki-Yila-Gore-25-Artisla-159-Milyon-Katlanabilir.jpg

TrendForce tarafından yayınlanan yeni bir rapor, katlanabilir akıllı telefon sevkiyatlarının yıldan yıla %25 oranında arttığını gösteriyor. Rakamlarla ifade etmek gerekirse, akıllı telefon şirketleri 2023 yılında 15,9 milyon katlanabilir akıllı telefon satmayı başardı ve bu da 2022 yılına göre %25’lik bir artış anlamına geliyor. Ve tahmin edebileceğiniz gibi, Samsung bunun merkezinde yer alıyor. Samsung Katlanabilir Telefon…

Devamını Oku: Samsung Katlanabilir Telefon Pazarının Hakimi Oldu
Kaynak: Techolay

Samsung-Bir-Onceki-Yila-Gore-25-Artisla-159-Milyon-Katlanabilir.jpg

TrendForce tarafından yayınlanan yeni bir rapor, katlanabilir akıllı telefon sevkiyatlarının yıldan yıla %25 oranında arttığını gösteriyor. Rakamlarla ifade etmek gerekirse, akıllı telefon şirketleri 2023 yılında 15,9 milyon katlanabilir akıllı telefon satmayı başardı ve bu da 2022 yılına göre %25’lik bir artış anlamına geliyor. Ve tahmin edebileceğiniz gibi, Samsung bunun merkezinde yer alıyor. Samsung Katlanabilir Telefon…

Devamını Oku: Samsung Katlanabilir Telefon Pazarının Hakimi Oldu
Kaynak: Techolay
Samsung Z Flip bunun en büyük kanıtı.

Z Flip'i kimse sevmiyor bu arada ama ben bayağı seviyorum. Mis gibi telefon işte.
Ben de seviyorum. Neden sevilmiyor anlamıyorum. Katladığında küçücük ceplere sığabilecek telefona niye bu kadar atıp tutuldu, anlamadım. Eğer nasip olursa ben de o telefona geçebilirim.