Samsung Odyssey G65B kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Bütçe
10k
Yani deneyeyim mi ? Çok sordum kusura bakmayın, kablolardan vs anlamıyorum o yüzden.Toshıba marka 13 senelik bir laptop var Windows 7 i3 işlemci mi ne var kısaca bu destekler mi görüntüsünü aktarsam monitöre 240hz yapabilir miyim? Veya dex destekli cihazlar var smartwiev de var onlarla olmaz tahminim ama laptopun görüntü aktarıp 240 alabilir miyim?

Deneyebilirsiniz ama destekleyeceğini sanmıyorum. Zaten maks 120Hz kullanabiliyorsanız öyle kullanın sorun olmaz.

Maç saatlerinde TV'yi paylaşamadığımız için küçük odaya 32'' olanı şubat ayında almıştım. Fiyatına göre sunduğu özellikler oldukça başarılı. En beğendiğim özelliği Prime video hariç diğer film, dizi platformlarındaki 4K içeriği 2K'ya yayarak yapması. Sanırım aldığım günden itibaren de iki kez güncelleme aldı.

4K içeriği nasıl destekliyor? Ekran 2K değil mi? Özel bir ayarı mı var?

Ayar yok sanırım. Akıllı TV özelliği ile kullanıyorum. Büyük ihtimal 2K'da görüntüyü iyileştiriyor. PC'de kullandığım monitörde aynı görüntü kalitesini alamıyorum.
Demek istediğim şey şuydu. Örneğin, Netflix donanımı algılayıp 4K değilse 4K içerikleri sunmuyor ya. G65B’ye 4K içeriği sunuyor mu demek istiyorsunuz yani? Öyleyse çok iyi çünkü.

Demek istediğim şey şuydu. Örneğin, Netflix donanımı algılayıp 4K değilse 4K içerikleri sunmuyor ya. G65B’ye 4K içeriği sunuyor mu demek istiyorsunuz yani? Öyleyse çok iyi çünkü.
Evet 4K olarak gösteriyor destekli dizi, filmlerde. Müsait olunca birkaç örnek fotoğraf eklerim.

@heart like a grave umarım anlaşılır şekilde fotoğraf çekebilmişimdir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…