Çözüldü Samsung Odyssey Neo G8'deki Mini LED teknolojisi, ne anlama gelmektedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UnkownTecho
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 171
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UnkownTecho

Uzman
@BerkayZ87 bu alacağım Neo G8 modelindeki Mini LED nedir hocam? Pek monitörler hakkında bilgim yok da.

Çözüm
Aşağıdaki rehbere bakabilirsin.

Aşağıdaki rehbere bakabilirsin.

Çözüm
Hocam ben G8 monitörünü sipariş veriyorum. Doğru bir tercih yaptım, değil mi?
Cevapların için çok teşekkür ediyorum, cansın. İyi eğlenceler, iyi geceler

Hayırlı olsun. Evet, doğru bir seçim yaptın. Umarım scanline sorununa denk gelmezsin de uğraşmak zorunda kalmazsın.

Hayırlı olsun. Evet, doğru bir seçim yaptın. Umarım scanline sorununa denk gelmezsin de uğraşmak zorunda kalmazsın.

Vallahi umarım gelmem hocam eğer diyelim ki geldim scanline sorununa 210Hz veya 220Hz düşürürüm veya 200Hz o zaman scanline kaybolur değil mi?

@UnkownTecho, scanline sorunu direkt olarak voltaj ile alakalı. Yenileme hızı kısmanın mantığı da yenileme hızı yükseldikçe voltaj değerinin de doğru orantılı olarak yükselebileceği ihtimali. Eğer yenileme hızını düşürürsen monitör daha az voltaja ihtiyaç duyar ve bu durumda scanline sorunu oluşmaz/oluşmayabilir. Kesin bir şey demek zor, bazılarında düzelirken bazılarında düzelmiyor. Örnek vereyim, bazısı 240 Hz'de sorun yaşayıp 239 Hz'e düşürünce düzeliyorken bazısı 240 Hz'den 200 Hz'e düşürünce anca düzeliyor

Tamam hocam, teşekkürler cevapların için. G8 sipariş vereceğim gibi duruyor

Düzgün bir monitöre yöneldin ya buna da şükür. Bazı arkadaşlar bile bile kötüsünü alıyor. Bilginin olmadığı konularda bilenlerden öneri almak en mantıklısı. Tüketiyici sadece tüketici önemser. Marka uydukruktan bir teknoloji pazarlıyor diye onu almak mantıksız.

Senin de en az Berkay Hocam kadar katkın oldu hocam, çok teşekkürler. G8'i iyi ki gördüm valla, yoksa LG alıyordum şaka maka

@BerkayZ87 Hocam monitörüm geldi hiç bir sorunu yok çok şükür aşırı mutluyum öyle bir fark etti ki 2K'dan geçiş 4K'ya HDR ayarlarını nasıl yapayım ?

@BerkayZ87 Hocam monitörüm geldi hiç bir sorunu yok çok şükür aşırı mutluyum öyle bir fark etti ki 2K'dan geçiş 4K'ya HDR ayarlarını nasıl yapayım ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…