AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 15 Ekim 2024 #11 ForestGuardiann dedi: Hocam hayal krıklığı mevzusunu biraz açar mısınız? Genişletmek için tıkla... FPS olarak.
ForestGuardiann dedi: Hocam hayal krıklığı mevzusunu biraz açar mısınız? Genişletmek için tıkla... FPS olarak.
KS KS ForestGuardiann Başarılı Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 85 Beğeniler 23 Yer SAMSUN 15 Ekim 2024 #12 Smmmhunter dedi: Monitörde VESA standartı mevcut. Kutusundan aparatı da çıkıyor. Uyumlu yani. Sürprizbozan Eki Görüntüle 91170 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam emeğiniz için. Pişman olmayacağımı düşünüyorum 4K'den vazgeçip, 2K OLED döndürdünüz beni. AMG GOAT dedi: FPS olarak. Genişletmek için tıkla... Sizce NVIDIA DSR teknolojisiyle 4K yapsam sıkıntı yaşar mıyım monitörü?
Smmmhunter dedi: Monitörde VESA standartı mevcut. Kutusundan aparatı da çıkıyor. Uyumlu yani. Sürprizbozan Eki Görüntüle 91170 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam emeğiniz için. Pişman olmayacağımı düşünüyorum 4K'den vazgeçip, 2K OLED döndürdünüz beni. AMG GOAT dedi: FPS olarak. Genişletmek için tıkla... Sizce NVIDIA DSR teknolojisiyle 4K yapsam sıkıntı yaşar mıyım monitörü?
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 15 Ekim 2024 #13 ForestGuardiann dedi: Çok teşekkür ederim hocam emeğiniz için. Pişman olmayacağımı düşünüyorum 4K'den vazgeçip, 2K OLED döndürdünüz beni. Sizce NVIDIA DSR teknolojisiyle 4K yapsam sıkıntı yaşar mıyım monitörü? Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Görmeyeceğiniz bir çözünürlük için daha düşük FPS değerleri alacaksınız. Sadece ufak tefek farklılıklar görüyorsunuz diye biliyorum.
ForestGuardiann dedi: Çok teşekkür ederim hocam emeğiniz için. Pişman olmayacağımı düşünüyorum 4K'den vazgeçip, 2K OLED döndürdünüz beni. Sizce NVIDIA DSR teknolojisiyle 4K yapsam sıkıntı yaşar mıyım monitörü? Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Görmeyeceğiniz bir çözünürlük için daha düşük FPS değerleri alacaksınız. Sadece ufak tefek farklılıklar görüyorsunuz diye biliyorum.
KS KS ForestGuardiann Başarılı Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 85 Beğeniler 23 Yer SAMSUN 15 Ekim 2024 #14 Smmmhunter dedi: Gerek yok. Görmeyeceğiniz bir çözünürlük için daha düşük FPS değerleri alacaksınız. Sadece ufak tefek farklılıklar görüyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Teşekkür ederim tekrar yardımlarınız için.
Smmmhunter dedi: Gerek yok. Görmeyeceğiniz bir çözünürlük için daha düşük FPS değerleri alacaksınız. Sadece ufak tefek farklılıklar görüyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Teşekkür ederim tekrar yardımlarınız için.
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 15 Ekim 2024 #15 ForestGuardiann dedi: Anladım hocam. Teşekkür ederim tekrar yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Güzel günlerde kullanın hocam.
ForestGuardiann dedi: Anladım hocam. Teşekkür ederim tekrar yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Güzel günlerde kullanın hocam.