ForestGuardiann

Başarılı
Yer
SAMSUN
Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda Samsung Odyssey OLED G8 (LS34BG850suxuf) monitör aldım ve bu monitörü mevcut RTX 4080 Super ekran kartımla kullanmak istiyorum. Monitörün özellikleri ve bağlantı seçenekleri hakkında birkaç sorum var:

1. Monitörde mini DisplayPort 1.4 girişi var ve ekran kartımda da DisplayPort çıkışı mevcut. Bu bağlantı ile herhangi bir sorun yaşar mıyım?
  2. Mini DisplayPort'tan DisplayPort'a bir kablo kullanarak bu monitörü bağlamak istiyorum. Kullandığım kablonun 3 metre olması planlıyorum. Bu uzunluktaki kablolarla performans açısından sorun yaşar mıyım? Özellikle 2K çözünürlükte ve yüksek yenileme hızlarında (175 Hz) herhangi bir gecikme ya da görüntü kaybı yaşanır mı?
Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Teşekkürler!

YIWENTE CMini DP - DisplayPort Kablo
Samsung Ls34bg850suxuf Smart Odyssey Oled G8

Monitörde mini DisplayPort 1.4 girişi var ve ekran kartımda da DisplayPort çıkışı mevcut. Bu bağlantı ile herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Herhangi bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Şahsen monitörü RTX 4070 Ti SUPER ile kullanıyorum ve şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşatmadı ama ben monitörün kendi DP kablosunu kullanıyorum. Kaliteli, eli yüzü düzgün bir kablo alırsanız sorun yaşayacağınızı sanmam.

1. Yaşamamanız lazım.
  2. Kaliteli kablo ise sorun olmaması lazım.
Cevabınız için teşekkür ederim Recep Hocam.

Herhangi bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum. Şahsen monitörü RTX 4070 Ti super ile kullanıyorum ve şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşatmadı ama ben monitörün kendi DP kablosunu kullanıyorum. Kaliteli, eli yüzü düzgün bir kablo alırsanız sorun yaşayacağınızı sanmam.

Teşekkür ederim cevabınız için. Aldığım kablo sence iş görür mü?

O zaman tekrarlayayım hocam. Aldığınız kabloyu iade edebilirsiniz. Kutu içerisinden çıkan kablo mini DP to DP. İşinizi sonuna kadar görecektir.

Şöyle ki boyu yetmiyor kasamla masam arasında en 2 metre olmalı ve monitör standı içinde bir metre gerekli sağa sola oynata bilmem için.

Sanırım. Bu kabloyu hiç kullanmadığım için net konuşamam ama bir iki yorumda Samsung monitörlerde iş göreceği yazıyor.

Hocam sizden rica etsem müsait bir vaktinizde arkasında sabitleme yuvalarını ölçebilir misiniz? Monitör standı uyacak mı ona bakmam için.

Şöyle ki boyu yetmiyor kasamla masam arasında en 2 metre olmalı ve monitör standı içinde bir metre gerekli sağa sola oynata bilmem için.

Hocam sizden rica etsem müsait bir vaktinizde arkasında sabitleme yuvalarını ölçebilir misiniz? Monitör standı uyacak mı ona bakmam için.
Monitörde VESA standartı mevcut. Kutusundan aparatı da çıkıyor. Uyumlu yani.
Copied_Item_1729016801311.webp