Çözüm merkezine kayıt oluştur. Çözmezlerse Şikayetvar'a yaz Şikayetvar ilgilenen temsilci ile görüşme sağla. TR'de çözüm yoksa Samsung Global'e yazın. Yabancı topluluklara yaz sana yönlendirme yaparlar şu yere mail at diye mail atarsın.

Dün tekrar kayıt oluşturdum, dönüş bekliyorum hala ses yok. Twitter hesabımdan yazdım, oraya da aldırış edilmedi. Şikayetvar sayfasını düşünmemiştim, gerekirse yazarım.
Adres değişikliği yapamıyorlarmış, bugün onu öğrenmiş oldum. Siparişi iptal edip tekrar oluşturacaksınız dedi sevgili Ahmet. Daha fazla konuşmayalım deyip kapattım.

Dün tekrar kayıt oluşturdum, dönüş bekliyorum hala ses yok. Twitter hesabımdan yazdım, oraya da aldırış edilmedi. Şikayetvar sayfasını düşünmemiştim, gerekirse yazarım.
Adres değişikliği yapamıyorlarmış, bugün onu öğrenmiş oldum. Siparişi iptal edip tekrar oluşturacaksınız dedi sevgili Ahmet. Daha fazla konuşmayalım deyip kapattım.
Bu işler biraz sabır ve uğraş ister. Dönüş sağlayacaklardır. Eğer dönüş sağlanmazsa söylediğim başka alternatifleri dene. Çekilme durumu varsa uğraştırır. Belki diğer ürünlerle beraber gönderim sağlayacakları için bir ürün yüzünden diğerleri de beklemede olabilir.

Bu işler biraz sabır ve uğraş ister. Dönüş sağlayacaklardır. Eğer dönüş sağlanmazsa söylediğim başka alternatifleri dene. Çekilme durumu varsa uğraştırır. Belki diğer ürünlerle beraber gönderim sağlayacakları için bir ürün yüzünden diğerleri de beklemede olabilir.
Mutlaka öyle olduğunu düşünüyorum. Sabırsızlıktan değil aslında, şehir dışına çıkacağım bir süre Ankara'da olamayacağım. Süreç uzadıkça gerildim biraz. Konu Samsung gibi bir firma olunca, Ankara'ya neden 10 günde birkaç parça ürün gönderemez diye düşündürüyor.

Mutlaka öyle olduğunu düşünüyorum. Sabırsızlıktan değil aslında, şehir dışına çıkacağım bir süre Ankara'da olamayacağım. Süreç uzadıkça gerildim biraz. Konu Samsung gibi bir firma olunca, Ankara'ya neden 10 günde birkaç parça ürün gönderemez diye düşündürüyor.
Samsung marka olarak da değil, Türkiye olarak bakarsanız normal durum. Türkiye'de genel tüm markalarda benzer farklı sorunlarda yaşayabilirsiniz. Farklı yere giderseniz adres değişikliği yaparsanız oraya gelir ürün. Bunlar faturayı tek siparişte çıkardıkları için hep beraber ürünleri göndereceklerdir. Geri çekilen ürün demek ki tekrar satılacağı için bekletiyorlar yoksa iptal edip diğer ürünleri gönderirler.

Buds3 kulaklık siparişimi iptal ettim. Ankara'da mağazalara 3 gün önce ürünler gönderilmiş. Ufak bir nüans, elinizde indirim kodunuz varsa mağazalarda aynı ürünü veriyormuş. Şeffaf kılıf dışında hızlı şarj adaptörünü hediye olarak aldım.

20240726_190205.webp