Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Geçen sanki 256 GB versiyonunu 20.700 TL'ye gördüm ama şu an onu bulamıyorum. S23FE şu anki fiyatına değer mi? 128 yerine 256 almak aradaki fiyat farkına değer mi? Bu bütçeye daha iyi ne önerilebilir? Şarj süresi nasıldır?

Benim için önemli olan ucuz olması, bataryasının uzun gitmesi, dayanıklı olması. A51 bir kez arabanın kapısına sıkıştı. Bayağı bayağı kapı kapandı çat diye ve telefon ortadan bölünecekti neredeyse. Tamir olundu yola devam. Geçen de duvar ile sıkıştı yine bir sıkıntısı yok. Bu tarz kazalara dayanabilir mi S23Fe?

Benim için önemli olan ucuz olması, bataryasının uzun gitmesi, dayanıklı olması. A51 bir kez arabanın kapısına sıkıştı. Bayağı bayağı kapı kapandı çat diye ve telefon ortadan bölünecekti neredeyse. Tamir olundu yola devam. Geçen de duvar ile sıkıştı yine bir sıkıntısı yok. Bu tarz kazalara dayanabilir mi S23Fe?
Hiç bir telefon dayanmaz üstüne araba kapası kapatılmasına :D
@683 S22 harbi aşırı berbat pili biraz falan değil 1.5 sene kullandım :D

S21 FE (2. nesil) işinizi görmez mi hocam?

Almışken iyisini alalım.

Batarya uzun gitsin, dayanıklı olsun, uzun yıllar gitsin. Alacak kişi uzun yıllar a51 kullandı işte. Ondan geçildiğinde mesela batarya anlamında pişman etmesin yeter.

Telefonu benim kullanma ihtimalim de var. Benim için önemli olanlar ise yine batarya ve uzun ömürlülük, kamera da güzel olsa yeterlidir.