Samsung S24FE alınır mı?

Exynos işlemci sorunları 3-4 yıl öncesinde kaldı. S24FE'de bulunan Exynos 2400e çipi gayet güçlü, Snapdragon tarafında neredeyse Snapdragon 8 Gen 2 kadar başarılı. Aynı zamanda kamera, batarya ve ekran konusunda da üzmeyecek bir telefon. Alınabilir.
Eksi olarak büyük ekrana sahip olmasını söyleyebiliriz.

Son düzenleme:
Ekşi olarak büyük ekrana sahip olmasını söyleyebiliriz.

Şu an kullandığım telefondan (Redmi 10 2022) yarım CM kadar ya büyüktür ya o kadar yoktur bile. Boyut konusu beni bozmaz lakin şu an 24FE almak mı daha mantıklı 1 1.5 ay daha bekleyip düz 23 ya da 24 modeli mi orada kararsız kaldım hocam.

Neredeyse iPhone 16 Pro Max boyutlarında, kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki bir süre sonra alışıyorsunuz ve pek de büyük gelmemeye başlıyor.

Pil günlük kullanımda rahatsız edici seviyede mi? Kullanan biri olarak sizden duymak daha tatminkar olacaktır şayet 4700 mAh için biraz düşük güçte gibi şeyler yazılmış Reddit'te

Pil günlük kullanımda rahatsız edici seviyede mi? Kullanan biri olarak sizden duymak daha tatminkar olacaktır şayet 4700 mAh için biraz düşük güçte gibi şeyler yazılmış Reddit'te

Kullanmış biri derken, iPhone 16 Pro Max'den bahsediyordum :D Yine de size birkaç test sonucu atayım:

1734538512298.webp

1734538564116.webp

1734538635373.webp

Genel olarak sadece 3 tane test sonucu bunlar, ancak kafanızda az buçuk bir şeyler oturmuştur diye düşünüyorum. S24FE, genel olarak S24'ten daha başarılı bir bataryaya sahip. Yoğun kullanımda ortalama 6-7 saat civarında bir ekran süresi verebiliyor. Bu değerler bana kalırsa gayet yeterli ve iyi değerler. Batarya konusunda sizi üzeceğini sanmıyorum açıkçası.

Genel olarak sadece 3 tane test sonucu bunlar, ancak kafanızda az buçuk bir şeyler oturmuştur diye düşünüyorum. S24FE, genel olarak S24'ten daha başarılı bir bataryaya sahip. Yoğun kullanımda ortalama 6-7 saat civarında bir ekran süresi verebiliyor. Bu değerler bana kalırsa gayet yeterli ve iyi değerler. Batarya konusunda sizi üzeceğini sanmıyorum açıkçası.
dediğim gibi hocam çok aşırı kullanan biri değilim oyun vs olarak ama uzun vadede sorun çıkarıp çıkarmayacağından şüpheliyim. birde şöyle düşünüyorum bu telefonun güncelleme garantisi 7 yıl ama akıcı kullanım süresi 5 yıl civarıdır 4. seneden sonra batarya tökezlemeye başlasa 1 sene kör topal kullanır sonra yeni cihaz alırım, normalde 23fe alacaktım ama 24fe gerçekten bu fiyatta cazip bir teklif. hem özellikleri hem 1 nesil daha yeni olması bakımından, teşekkür ederim yanıtınız için. ay sonunda alacağım:)

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt