Samsung S25 FE'den iPhone 16e'ye geçiş sonrası deneyimim

m4tehan

Yetkin
Merhaba, S25 FE 256 GB ile 16E 128 GB takası yaptım, Fiyat farkı olmadan. Bu süreçte deneyimlediğim Artıları ve eksileri anlatacağım.

Artılar

- Kamera: Yeterli ışıkta iPhone 16e kamerası çok net ve doğal bir çekim yapıyor, özellikle ön kamerası ve video olarak çok daha iyi.

- İşlemci: A18 işlemcisi ile bir çok oyunu ultra ayarlarda kasma, donma olmadan optimizeli bir şekilde oynayabiliyorum.

- Batarya: Günlük kullanımda gerçekten çok iş görüyor eski telefonuma nazaran aşırı iyi.

- İşletim sistemi: Çok daha optimize ve özelleştirmeye açık olduğu için telefonumu kendime göre ayarlamak daha kendime ait hissetirdi.

- Boyutu ve hissi: Çok daha premium hissettiriyor ve tek elle kullanmak çok daha iyi.

- Piyasa: 2-3 Sene sonra bile çok zararım olmadan satabileceğim.

Eksiler

- Kamera: Düşük ışıkta biraz daha kötü.

- Ekran: 60 Hz olması oyunlarda biraz daha kötü ama genellikle benim işimi görüyor.

- Samsung AI: Kamera olsun ve gemini ile foto bulma ses bulma olsun buradan biraz geri kaldı, 16e.

Genel olarak düşüncelerim, deneyimim böyle. Benim takas etmek işime geldi küçük ve iOS ekosistemine giriş yapmakta bir hoş oldu. Her iki cihazın da 2 sene garantisi devam etmekte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı olarak listeledikleriniz Samsung ile yapamadıklarınız mı, yoksa sadece telefonda hoşunuza gidenler mi? Burada bahsettiğiniz artılara S25 FE'de sahip.

Optimizeli şekilde oyun ve 60hz detayı yardı, hayırlı uğurlu olsun ne diyelim.
Evet optimizeli. App Store’a gelen oyunlar daha optimizeli çıkıyor Android’e göre. 60 Herz konusuna gelir isek ben nasıl olsa oyun telefonu almadım, rekabetçi oyunları oynamıyorum. Günlük kullanımdada gayet işimi görüyor.

Artı olarak listeledikleriniz Samsung ile yapamadıklarınız mı, yoksa sadece telefonda hoşunuza gidenler mi? Burada bahsettiğiniz artılara S25 FE'de sahip.
iOS özelleştirmeye daha çok açıkmış, ondan sanırım

Bunun kaynağı var mı, optimizeli oyun olayını merak ettim.

Dosya Ekleri

• IMG_0189.webp
    214,2 KB · Görüntüleme: 19
Sen iPhone 16e ile optimizeli 60Hz oynarken S25FE 120Hz oynuyor

Optimizasyon önemliymiş.
İşte hocam, bu kadar düşünebiliyorsunuz anca. Ben rekabetçi oyun oynamadıktan sonra ne yapayım 120 Hz'i. Daha yüksek ve daha akıcı oyun oynamak isteseydim, PUBG'ye, CODM'ye yönelirdim ve bu telefonu almazdım. Anlamıyorsunuz ki, benim işim oyun değil.

Ama s25fe ile kıyaslıyorsun, bende yorumumu yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…