Samsung S25 serisini neden kimse konuşmuyor?

Neden kimse konuşmuyor? Apple telefon çıkardığında dünya gündemini meşgul ediyor. Koskoca amiral gemisi S25 serisi dün tanıtılmış bunu bugün haberlere bakıp da rastgele görerek öğrendim.

İnstagram'da S25 serisi ile ilgili paylaşım görmeden 1 saat geçiremezsin 😃

Samsung'un kitlesini heyecanlı tutmayı başaramadığını düşünüyorum. Apple telefonu sattıktan sonra da yazılım konusunda sürekli zinde tutuyor.

S23 Ultra'ma neredeyse ayda 1 güncelleme sunuluyor.

S23 Ultra'ma neredeyse ayda 1 güncelleme sunuluyor.
Aktif olarak s23 kullanıyorum. Ben de o güncellemeleri alıyorum. ara güncellemelerde heycan verici ne görüyorsun? ben söyleyeyim hiçbir şey. sadece stabilite konusunda iyileştirmeler yapmaya calısıyorlar o da ne kadar işe yarıyor tartışılır. Yılda 1 kez visual bire değişiklik yapıp kitle hypelamaya çalışıyorlar ama bana kalırsa nafile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktif olarak S23 kullanıyorum. Ben de o güncellemeleri alıyorum. Ara güncellemelerde heyecan verici ne görüyorsun? Ben söyleyeyim hiçbir şey. Sadece stabilite konusunda iyileştirmeler yapmaya calısıyorlar o da ne kadar işe yarıyor tartışılır. Yılda 1 kez Visual bire değişiklik yapıp kitle hypelamaya çalışıyorlar ama bana kalırsa nafile.

İyi de ayda 1 aldığın güncelleme güvenlik yaması zaten. Senede 1 büyük güncellemeler geliyor ve bu Apple'da dahil tüm markalarda aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden kimse konuşmuyor? Apple telefon çıkardığında dünya gündemini meşgul ediyor. Koskoca amiral gemisi S25 serisi dün tanıtılmış bunu bugün haberlere bakıp da rastgele görerek öğrendim.
Türkiye'de durum böyle olabilir ama dünya geneline bakarsanız Samsung'ın Apple kadar konuşuldugunu açık ve net görebilirsiniz hocam.
Apple ürünleri Türkiye'de o kadar pahalıya satılıyor ki insanlar iphoneları samsung'dan üstün olarak görüyor doğal olarak, bende iPhone kullanıyorum öyle bir şey yok.

İyi de ayda 1 aldığın güncelleme güvenlik yaması zaten. Senede 1 büyük güncellemeler geliyor ve bu Apple'da dahil tüm markalarda aynı.
çoğu zaman stabilite ve güvenlik yamaşı işleri daha kötüye götürüyor. yama sonrası oluşan sıkıntılarda apple direkt bir güncelleme daha gönderip durumu fixliyor. bu samsungda yok. samsung efendiyi bekle ki fix yaması yollasın ne zaman yollar Allah kerim.

Çünkü eskiden gelir iyiydi. Şimdi alamayacağı telefonu bir insan niye konuşsun. Ayrıca her sene yenisi çıkmasına alışılması da söz konusu...

Dünyada en çok satılan ilk 10 telefonun yarısı iPhone diğer yarısı da Samsung'un ucuz modelleri olduğu için. Apple'ın sadece iPhone'u olduğu için Samsung'un elli tane telefonu olduğu için. Apple'ın sektöre yön veriyorum algısını inanılmaz bir şekilde oturtmuş olduğu için vs. Samsung buzdolabından monitöre her şeyi üreten bir firma ama Apple sadece iPhone ile dünyanın en değerli markalarından biri. Zor yani rekabet yapacak bir şey yok..

Çünkü bir Apple değil konusu gerçek. Samsung gerçekten kitle tutmayı bilmiyor. Çünkü bir telefonda arayabileceğin tüm özellikleri zaten yıllar önce çıkardığı telefonlarda sunmuş. Sana artık verebilecek pek bir şeyi kalmamış ki. Neden konuşulsun? Sadece çıktı, tanıtıldı, test edildi, lansman vs. haberleri var. Bir heyecan yok.

Geri
Yukarı Alt