Mr. Soprano

Yetkin
Forumda ve internette Exynos'un sevilmediği biliniyor. Bunun sebebi daha önceki serilerde kullanılan kötü işlemciler olabilir. Ancak S serisinde kullanılıyorsa ona göre kaliteli olabileceğini düşünüyorum. Belki Snapdragon'dan daha verimli çalışacak? Kim bilebilir ki?

Ben de aynı şekilde modemden dolayı Qualcomm ve MediaTek dışında SoC bakmıyorum.

İsterse sentetik testlerde Apple'nın yongalarını geçsin, o modem sorunu olduktan sonra bir önemi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kötü. Samsung, Amerika ve kendi ülkesi haricindeki ülkelere kendi ürettiği aşırı ısınan, ısındıkça yavaşlayan ve pili su gibi içen işlemcilerini koyarak ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapıyor tüketicisine. Türkiye'de gerçekten kullanıcısına değer veren sadece Apple var.

Hocam ben çok bilgili değilim ancak fark olabileceğini düşünmüştüm.
Her şey SoC'un içinde olduğu için çipin kendisi kötü olunca telefon otomatik segment düşüyor, çünkü her şey SoC'a bağlı. Ekran, RAM, Depolama ve pili çıkartınca zaten SoC kalıyor geriye. Mesela Apple, her telefonuna her ülkede aynı işlemciyi koyarken Samsung böyle önemsemediği ülkelerde kar edebilmek için dandik SoC koyup shrinkflation yapıyor.