Aynı şeyi bende belirttim ama asla kullanılmaz facia ürünler de değiller.

Orta segmentte günlük ofis kullanımında sosyal medya da güzel gidiyor batarya performansınıda çok etkilemiyor ama işin içine 4K video çekimi ağır oyunlarla birlikte hepsi girerse işler değişiyor. İkinci telefonum olarak gündelik iş yerine ait kamera sistemi alışveriş bankacılık uygulamaları olarak A55 kullanıyorum üzerindeki Exynos 1480 yetiyor ama her yola gelmiyor tabii.

Orta segmentte günlük ofis kullanımında sosyal medya da güzel gidiyor batarya performansınıda çok etkilemiyor ama işin içine 4K video çekimi ağır oyunlarla birlikte hepsi girerse işler değişiyor. İkinci telefonum olarak gündelik iş yerine ait kamera sistemi alışveriş bankacılık uygulamaları olarak A55 kullanıyorum üzerindeki Exynos 1480 yetiyor ama her yola gelmiyor tabii.

Aynı modeli babama aldırdım. Gerçektende S serisi harici modeller sadece günlük kullanıcı için uygun durumda. FE modellerde bu gruba girebilir diye bazen düşünüyorum.

Aynı modeli babama aldırdım. Gerçektende S serisi harici modeller sadece günlük kullanıcı için uygun durumda. FE modellerde bu gruba girebilir diye bazen düşünüyorum.

Güncel model olan Exynos 1580'de de aynı modem sorunları var. Hatta geçenlerde birisi bunun için cihazı değiştirmek istiyordu bu forumda.

Türkiye'de para kolay kazanılmıyor. Bundan dolayı bakacaksın piyasaya, Exynos'a yakın fiyatlarda Qualcomm veya MTK SoC varsa onu seçeceksin :).

Abartıldığı kadar kötü de değil, yüceltildiği kadar iyi de değil. Exynos 2600'ü çıktıktan sonra göreceğiz, şu an bir şey demek için erken.

O kadar da değil. Modem düzelse belki düşünürüz.
Benim de varmaya çalıştığım nokta buydu aslında. Yani bir şeylerin düzelmiş olabileceği.

Samsung modemlerini kendi uretiyor. Qualcomm gibi rakiplerine nazaran daha zayif performans gosteriyor. Yani ayni telefonun Snapdragon varyantinin interneti gayet iyi cektigi sirada Exynos ayni performansi veremeyebiliyor. S serisi de olsa A serisi de olsa genelde ayni. Elbette seriler arasi fark var ama rakiplerine gore genelde zayif kaliyor.
Teşekkürler hocam.