Şansınızı denemekte fayda var hocam. 1 ay önce garantisi bitmesine 2 ay kalan S22'nin bataryası şişti. Garantiye gönderdik. Telefonu daha önce düşürüp ekranı kırmıştık. %100 kullanıcı hatası olmasına rağmen adamlar bize sormadan ekranı, bataryayı, şarj devresini değiştirmiş. Hem de tamamen ücretsiz. Bunca yıl Samsung müşteri hizmetleri vb ne kadar kötü olduğunu duyduktan sonra böyle bir yaşamak beni çok mutlu etti. Tek kötü yanı var, telefonu gönderirken bakım moduna almadığımızdan test için telefonu sıfılamışlar, her şey gitti.

Telefon düştükten hemen sonra:
Eki Görüntüle 196252
Düştükten 5 gün sonra (tamire giderken de bu haldeydi):
Eki Görüntüle 196253
Batarya:
Eki Görüntüle 196256

Hangi serviste işlem gördüğünü hatırlıyor musunuz, hatırlıyorsanız söyleme şansınız varsa çok memnun olurum hocam, iki kez fabrika hatalı çıkan S24 FE' modelimde 8-9 ay ardından alt mikrofon bozuldu şimdi araştırıp duruyorum nereye giderim nereye diye...

Hangi serviste işlem gördüğünü hatırlıyor musunuz, hatırlıyorsanız söyleme şansınız varsa çok memnun olurum hocam, iki kez fabrika hatalı çıkan S24 FE' modelimde 8-9 ay ardından alt mikrofon bozuldu şimdi araştırıp duruyorum nereye giderim nereye diye...
BDH (Bilişim Destek Hizmetleri) İzmir şubesi olması lazım hocam.

@michaelscofield @1Mehmet_Bey @Aakons bu arada çok kötü bir haberim var, garantisi bitmiş :D şimdi faturaya bakayım dedim, 2023 Ağustos faturalıymış :rofl:

Hocam cihazı nereye götürmeye karar verdiniz.

Avcılar BAŞARI Samsung Yetkili Servisi'ne götürdüm cihazmı işçilikten, verilen hizmetten memnun kaldım.

Hocam cihazı nereye götürmeye karar verdiniz.

Son düzenleme: